reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Kochane swoimi zakupami wprowadziłyście mnie w niezly stres :szok:, bo ja jeszcze praktycznie nic nie mam.

Mam tylko 2 body i parę ciuszków od koleżanki, jakieś skarpetki i ręczniczek. Więc w weekend lecę chyba na zakupy. Kurcze bo wy już o praniu i prasowaniu ciuszkow mówicie a ja nawet nie ma co prać :baffled:

Oki dziś zrobię sobie listę i jutro muszę coś kupić , bo inaczej się chyba rozchoruję :confused:

reklama
auliya widze, ze jednak sie na Maksymiliana zdecydowaliscie;-) z tego co pamietam na innym watku pisalas, ze sie zastanawiacie nad tym imieniem, chyba ze to ja mam skleroze z rana:confused: nio, ale w takim razie bedziemy mieli w kwietniu juz 2 Maksow:-) hi hi

Na pewno wcześniej pisałam, że rozważamy to imię i umieściłam to także w blogu :D Teraz wydaje mi się już niemożliwe inaczej dać na imię naszemu maleństwu, nawet rodzice się powoli przyzwyczajają :D

auliya my to imie wybralismy juz dawno, dawno.. rodzice i dziadki juz sie przyzwyczaili:-) hi hi choc na poczatku bylo ciezko.. wszyscy pytali skad taki pomysl, ale nikt nie probowal krytykowac, bo i tak wiedza, zebysmy zdania nie zmienili;-)

Dziewczyny, postanowiłam się pochwalić wczorajszymi zakupami, jeszcze tylko pare kaftaników obiecala mi koleżanka, więc myśle, że z ubrankami na jakiś czas jestem odrobiona :-) A to głównie wyprzedaże w sklepach, albo zdobycze na ciuchach, ale stan jak nowy :-)

Załączniki

• P1090041.jpg
    P1090041.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 61
  • P1090050.jpg
    P1090050.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 56
  • P1090011.jpg
    P1090011.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 57
  • P1090071.jpg
    P1090071.jpg