reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Fajne te wasze zakupki dziewczyny. A my narazie w tym samym foteliku się wozimy. Póki co czekamy na nasz nowy zakup kubki niekapki Lovi:-)
KUBEK NIEKAPEK 150ml+ DRUGI 250ml GRATIS LOVI @@@@ (742982682) - Aukcje internetowe Allegro

ano właśnie dzisiaj te kubki też zamawiam bo na razie Zuzi uchwyty do butelki dołożyłam i sama herbatkę pije:-D:-D
mate antypoślizgowa do wanny bo na razie na pieluszcze sadzam ale za bardzo sie wierci i pieluszka nie spełnia zadania:-(

a ja jestem dziś zupełnie wkurzona:wściekła/y: ... nie moge znalezc zadnej fajnej czapki i szalika dla Mateuszka. ostatnio jak bylam w olsztynie nic mi sie nie podobało tamtejszy hm i smyk są kiepsko zaopatrzone, a u mnie w mieście to też porażka...
a w sumie nie mam zadnych wygorowanych oczekiwań, bylyby było cieplusie, wygodne i ładne :-)
kupiliśmy małemu kombinezon coccodrillo( w sierpniu, chyba o tym pisałam juz :-D) troche zaszalielismy bo kosztował co koło 190zł , sa do niego sliczne czapeczki i szaliki z tej samej kolekcji, ale sama czapka kosztuje coś koło 60 zł i szalik pewnie tez dużo wiec to dla mnie przesada....zbyt duze obciazenie budżetu w tym miesiącu...
musze poszperac na allegro...

Coccodrillo: Kombinezon zimowy r: 86 NOWOŚĆ!!! (748493726) - Aukcje internetowe Allegro
taki, tylko na tych zdjeciach wyszedł jak to sie mawia "bezpłciowo"
w realu ładniejszy

kurcze teraz tak patrze jakie zdzierstwo na tym allegro... chusteczki polarowe na szyjke po 10-13zl... u mnie takie same sa po 3-5zł w dziecinnych i to z grubszego polarku...

Ostatnia edycja:
Coccodrillo: Kombinezon zimowy r: 86 NOWOŚĆ!!! (748493726) - Aukcje internetowe Allegro

kurcze teraz tak patrze jakie zdzierstwo na tym allegro... chusteczki polarowe na szyjke po 10-13zl... u mnie takie same sa po 3-5zł w dziecinnych i to z grubszego polarku...

Kombizneon bardzo ładny; zresztą widzialam kolekcję tegoroczną w folderze i ciuszki dziecięce były poprostu cudne. Sama kupowalam kombinezon przymierzajac go na Juleczce, bo bałam sie ze rozmiaru nie trafie (wiadomo kazda firma inaczej robi).

Gosiakma - to moze mi kupisz od razu 2 szt i wyslesz za pobraniem, albo przelew? :-) ? Biały i rózowy albo zamiast różowego jasno-szary ? Slicznie sie usmiechnę :)))

ja też kupywałam kombinezon u nas w mieście... co prawda mamy niewiele fajnych sklepów, dopiero w wakacje otworzyli u nas coccodrillo...

Patewka nie ma sprawy, ale umówmy sie tak, że ja jutro zobacze czy są te kolorki w sprzedaży, i tak mam sprawe do załatwienia w dziecinnym, wiec loozik i dam Ci znać i wtedy już się konkretnie ugadamy co i jak ok?:-)

Właśnie moja mama kupiła Matiemu dwa fajne szaliczki i 2 czapeczki, co prawda nie sa to komplety ale ładnie to dobrała razem:) wybawila mnie z opresji:-D
tylko jedna czapeczka za duża i musze odmienić:tak:
narazie wstawiam fotki szaliczków, jutro wkleje tez czapusie.
najfajniejsza jest ich cena- 7,90 zł/ szt
a sa takie milusie z jednej strony takie normalne, a z drugiej polarek.

a jak bylam w tym sklepie, w którym moja mama je kupiła, to powiedzieli mi, że dostawa bedzie dopiero jutro lub pojutrze... nie chciało sie babie ometkowywac i wykładać towaru widocznie:wściekła/y: bo jakoś w 3 godziny pozniej w cudowny sposob towar znalazł sie na półkach..:eek:

Załączniki

• DSC01026.JPG
    DSC01026.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 94
Fajne te szaliczki.
Ja wczoraj w smyku kupiłam Małej rękawiczki polarkowe na teraz, bo pogadoa straszna i mała naubierana, a w rączki marzła. Kosztowały 16zł.
Hmm, teraz pod szyjkę coś trzeba kupić.
Gosiakma - daj znać co to za polarkowe chustki, może dołaczę do Patewki? Zrobimy konkurencję Allegro i rozkręcimy handel na bb ;-)

W Carfurze(czy jak to się pisze) są fajne rękawiczki,czapki itp.Ja kupiłam różowe polarkowe rękawiczki za 5 zł.W realu i w tesco też sporo widziałam.
I starszakowi pokupowałam ze spidermanem.
Naprawdę często w hipermarketach większy wybór,taniej a niekoniecznie gorzej.Ja do takich firmowych to tylko po buty albo na wyprzedaże chodzę:sorry:

reklama
Konstancja dostała na chrzciny kombinezon z coccodrillo....nie chcę wiedzieć ile kosztował bo bym chora pewnie była:eek::eek::eek: w żółtym kolorze idę do reala to jakiś szaliczek i czapkę dokupię....

Do góry