Są też foteliki 0 - 18 lub 0 - 25 kg. I są dzieci, które nie spełniają standardów - nie umieją siedzieć a ważą już prawie 10 kg. Plus na wszerz sie nie mieszczą Wspomniane foteliki można ustawiac tyłem do kierunku jazdy, mają równiez pozycję półleżącą. Noworodka bym w to nie wsadziła, ale Babusia zamierzam
reklama
marys16
Fanka BB :)
Przyszło moje krzesełko do karmienia. Jestem zadowolona i Marcel tez :-) A ono jest składane z kilku elementów na takie bolce i dzięki temu będzie dla nas łatwiejsze do przewożenia, bo rozłożymy je na elementy pierwsze.
Teraz te nowe foteliki tak jak skunkanka piszesą już bardzo funkcjonalne. Ja tez bym nie miała oporów przed wsadzeniem swego za jakiś czas( ma się w moim przypadku rozumieć za 2,5 miesiąca) do takiego fotelika.
Teraz te nowe foteliki tak jak skunkanka piszesą już bardzo funkcjonalne. Ja tez bym nie miała oporów przed wsadzeniem swego za jakiś czas( ma się w moim przypadku rozumieć za 2,5 miesiąca) do takiego fotelika.
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Witam ;-) przepraszam ze sie wtrace ale jerzeli chodzi o zabawke wspomagajaca raczkowanie to polecam cos takiego Disney Myszka Miki chodząca i grająca (777888608) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Mandarynko obecny fotelik jest już przyciasny a jak za moment dojdzie jeszcze zimowa kurtałka to już w ogóle tego mojego dziecia do niego nie wsadzę. Nóżki ma na równi z dolną krawędzią a głowa z górną więc już jest taki tylko tylko. A większy fotelik ma 5 pozycji i może być w pozycji półleżącej tak jak w tym mniejszym foteliku więc nie widzę problemu, zresztą Marcel już bardzo ładnie siedzi. Wiem, że wagowo nie spełnia jeszcze "norm" ale co mam na to poradzić jak ledwo go wciskam do obecnego fotelika, a my bardzo dużo jeździmy samochodem i mały jeździ zawsze z nami.
ja tez od wczoraj już jeżdżę z Zuzia w nowym foteliku bo ani w wzdłuż ani w szerz z kurteczka w stary sie nie mieściła. A ten nowy ma regulacje i Zuzia na razie jeżdzi na półleząco chociaż juz ładnie sama siedzi bez podpurek i bawi się na siedzaco fotelik mamy taki:
Maxi Cosi Priori XP Trail wyprzedaż 2008 od G-7 ! (723816382) - Aukcje internetowe Allegro
Zuzia zachwycona jest nowym fotelikiem i kierunkiem jazdy
Maxi Cosi Priori XP Trail wyprzedaż 2008 od G-7 ! (723816382) - Aukcje internetowe Allegro
Zuzia zachwycona jest nowym fotelikiem i kierunkiem jazdy
hejka 0 a oto moje 2 nanjnowsze zakupki :
- łóżeczko, bo mieliśmy używane i się rozwaliło, a po zatym hanka tak w nim brykała, że non stop ię uderzała o szczebelki chicco spring kojec - lozeczko zielony (778818210) - Aukcje internetowe Allegro
i śpiworek, jest super, cieplutki i fajnie pasuje do spacerówki- w sam raz na dzisiejszy śnieg )hihi
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
- łóżeczko, bo mieliśmy używane i się rozwaliło, a po zatym hanka tak w nim brykała, że non stop ię uderzała o szczebelki chicco spring kojec - lozeczko zielony (778818210) - Aukcje internetowe Allegro
i śpiworek, jest super, cieplutki i fajnie pasuje do spacerówki- w sam raz na dzisiejszy śnieg )hihi
SUPER ŚPIWOREK ŚPIWÓR 3 W 1 POLAR 110cm 31 KOLR (753419689) - Aukcje internetowe Allegro
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
kainkas fajne zakupki!
My jeszcze pojeździmy długo w naszym foteliku, bo nasz Chicco jest do 13 kg i Agatka spokojnie się w nim mieści.
A wlaściwie po co Wy ubieracie do samochodu kurtki lub kombinezon?
Przeciez w samochodzie jest ogrzewanie!
My jeszcze pojeździmy długo w naszym foteliku, bo nasz Chicco jest do 13 kg i Agatka spokojnie się w nim mieści.
reklama
kainkas fajne zakupki!
A co ty o tej porze tu robisz???? ;-);-);-)
Spiworki to pewnie do wózków dziewczyny kupują i cieplejsze odzienie również