reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Gabi - ja też stety, niestety nic Julkowi nie kupuję;-), no ale przejrzałam ciuszki po Maksie i wyszło, że ze dwie bluzy nowe mogę dokupić:-p i ze dwa body:tak:

zabawek w ogóle nie kupuję tylko bateryjki do tych po Maksie;-) (choć generalnie Maks miał ich mało, bo jestem przeciwnikiem zasypywania dzieci zabawkami, tylko na książeczki nie ma embarga;-))

a z fajnych zabawek - kupiłam ostatnio Maksowi klocki , z których byduje się przestrzenne tunele, na końcu wrzuca się szklane kulki i patrzy gdzie polecą i jak wypadną - SUPER - bawiłam się tym pół dnia:-D:-D:-D

reklama
nie da rady, kupiłam to w normalnym sklepie i nie widziałam w necie, sklep "mądre zabawki z całego świata" - jak zobaczyłam te zabawki to myślałam, że oszaleję, mogłabym pół sklepu wykupić ;)

nie da rady, kupiłam to w normalnym sklepie i nie widziałam w necie, sklep "mądre zabawki z całego świata" - jak zobaczyłam te zabawki to myślałam, że oszaleję, mogłabym pół sklepu wykupić ;)
No to chociaż nazwę z pudelka lub producenta....prooooszę bo to super zabawka dla każdego wieku!!!! Swietny sklep ci się trafił!!!Czy to coś takiego???
http://www.hocki-klocki.pl/product.php?product=9281
Czy takiego???
http://www.hocki-klocki.pl/product.php?product=9037

Ostatnia edycja:
adusia - te pierwsze - tylko mniejszy zestaw:happy: ja to jednak jestem ciemniak komputerowy;-)

skunkanka - no niestety większe dzieci, większe zabawki i większe ceny:sorry:, ale 2-3 razy do roku kupuję Maksowi droższą zabawkę:sorry:

Madzia_Singh tez mamy takie nosidelko.Uzywalam go 2 razy:confused2: Problem tkwi w tym ze masz tylko pas na szyje.Wolalabym zeby byly to takie szelki.Niestety caly ciezar dziecka spoczywa na moim biednym karku.No ale moze u Was sie sprawdzi.Ja staramm sie oduczac malego ode mnie bo przeciez niedlugo powrot do pracy:eek::sorry:

reklama
Do góry