reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Matko, jakie to drogie...
To teraz ja sie pochwalę, co upolowałam:-)
ZABAWKA CHICCO (728429843) - Aukcje internetowe Allegro
też mamy tą zabawkę :-) młody ją uwielbia :-) zwłaszcza wersję "nabrzuszkową" ;-) niestety jest trochę za długi, żeby korzystać z tych nóżek :-D zresztą i tak wykonywał jeden kop i zabawka lądowała na drugim końcu maty :-D

łóżeczko turystyczne też musiałam zakupić, bo teraz spędzamy miesiąc poza domem, ale niebyt lubi w nim spać ;-)

reklama
Koga,te tunele,super:-D
Skukanka te kulki sensoryczne kiedyś sprzedawałam na allegro (kupiłam gdzieś w promocji i sprzedawałam)i one nowe coś ok.20 zł chodziły...:szok:
Były dotykowe,wzrokowe,tematyczne,muzyczne,dźwiękowe.My mamy kilka.
Kurcze muszę poszukać w piwnicy,bo coś mi świta,że nie wszystkie sprzedałam i powinny być jeszcze zapakowane nowe gdzieś.Jak znajdę to dam znać,może byście chciały.Naprawdę fajna rzecz (szczególnie jak wpadnie pod łóżko:-p).
Chyba Ance też już pora wyjąć i umyć.:-D

My tez myslelismy o takim podobnym krzeselku z regulowanym oparciem :tak::tak:
A na razie mniejsze zakupy zrobilismy :-):-)
Spiworek do wozka, bo tu u nas juz sie chlodnawo zaczyna robic :-:)-(
I taka lampke do lozeczka:
Starlight Dreamshow - Tomy
mam nadzieje, ze sie Maksowi spodoba bo karuzela nie zrobila na nim wiekszego wrazenia i obiecalismy ja cioci Ani (bo wkrotce urodzi) :-D
Pozdrawiam

A to nasze dzisiejsze zakupy :)
W końcu zdecydowaliśmy się jednak na takie krzesełeczko (czerwone)
S krzesełko do karmienia! Max. wyposaż! BabyLove (728762496) - Aukcje internetowe Allegro
I pierwszy raz brałam udział w licytacji :sorry: i wylicytowałam taką kurteczkę i sweterek :-)
Asiek ja też nigdy jeszcze nie licytowałam. Wole kup teraz, chociaz pewnie trace przez to liczne okazje.

My tez myslelismy o takim podobnym krzeselku z regulowanym oparciem :tak::tak:

Ja bede polowac na krzesełka bezmateriałowe, bo łatwiej sie czysci. Po 2-ce mam doświadczenie ;-).

Fajna.Też sie kiedyś nad taką zastanawiałam. Może kupimy jak Jula będzie wieksza lub pojawią się problemy z zasypianiem. Elinko napisz koniecznie jak Maks reaguje :-)

Co do kup teraz to może mniejsze okazje ale wtedy chroni nas ustawa, a przy licytacji niestety zakupy pod nią nie podlegają... właśnie jestem w trakcie reklamacji (od 2 miesięcy co prawda) na podstawie niezgodności z ustawą... czekamy już na przelew kasy i będziemy później gościa ścigać za opóźnienia bo przeciąga niesamowicie...

Co do kup teraz to może mniejsze okazje ale wtedy chroni nas ustawa, a przy licytacji niestety zakupy pod nią nie podlegają...

A niby dlaczego nie podlega? Kupujesz - wiec reklamacja np z tyt. rękojmi od sprzedajacego jak najbardziej cię dotyczy.
Ja tez borykałam się z jednym takim cwaniaczkiem z allegro - kanciarz i oszust. A raz z kobietą, ale jak ją postarszylam policją (bo byłam na to zdecydowana) - oddala mi kase :-).

reklama
Do góry