reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Caro_S zakupy widzę że udane,ciuszki śliczne:tak::tak::tak:,czy ty czasem nie pisałaś że masz malutki szlabanik na allegro??? Widzę że mąż dał się ugłaskać;-);-);-)

Zakupy zlecone mamie w primarku już zrobione mam 2 razy po trzy sztuki bodziaków kolorowych z długim rękawkiem i jeszcze jeden trójpak białych i trzy pajacyki kolorowe....jestem bogata w bieliznę:laugh2::laugh2::laugh2:

ta szlaban lekko uniesiony:-) bo zobaczył jakie nowe ciuszki są drogie:szok::szok: a fotelik i jeden i drugi musieliśmy kupić a na allegro taniej wyszło:tak:
dzisiaj do manufaktury jadę ale ze starsza buty kupić ale małej może coś tez;-);-)

Caro_S super zakupy.
Ja tak się rozglądałam za krzesłami do karmienia , ale się zdecydować nie mogę. Bo po nowym roku jadę z powrotem do Francji i zabrała bym je ze sobą wiec musi być funkcjonale, bezpieczne, wygodne i po złożeniu małe :tak: I gdzie mi takie znaleźć ??
A fotel samochodowy to tez przez nowym rokiem kupie. Bo mój szkrabik to średniaczek wiec nie ma u nas pospiechu.

Wiem, że temat już był poruszany, jestem na kupnie łóżeczka turystycznego, bo skoro wracam do pracy, mama chciałaby mieć takie w domu, no a w ogóle to bardziej ze względów bezpieczeństwa, żeby nie spadł z łózka i takie tam, nie zależy mi na marce, może być używane, poluję na allegro, i widzę że do 100 powinnam się spokojnie zmieścić:tak:

Caro super zakupki, krzesło też musze kupić niedługo, fotelik też, i jeszcze lekka parasolka by się przydała, ile tego.....?

Caro_S super zakupy.
Ja tak się rozglądałam za krzesłami do karmienia , ale się zdecydować nie mogę. Bo po nowym roku jadę z powrotem do Francji i zabrała bym je ze sobą wiec musi być funkcjonale, bezpieczne, wygodne i po złożeniu małe :tak: I gdzie mi takie znaleźć ??
A fotel samochodowy to tez przez nowym rokiem kupie. Bo mój szkrabik to średniaczek wiec nie ma u nas pospiechu.

Marys a może coś takie Cię skusi FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA RAINFOREST @@ (724379693) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry