reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

nenus śliczne :-)

A ja mam mały problem, gdyż chcę kupić wózek, ale nie moge sie zdecydować jaki kolor, mi najbardziej podoba sie cały czarny w białe koła, ale wszyscy mi odradzają czarny i mam kocioł w głowie....

Przesyłam wam 2 linki może mi doradzicie, na tych 2 aukcjach niektóra kolorki się różnią....

IMPLAST BOLDER +FOTEL+ŚPIWÓR+PARA W SUPER CENIE (459069823) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK BOLDER 3/4 Implast+fotel+paras+spiwor GRATI (501854567) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
A ja mam mały problem, gdyż chcę kupić wózek, ale nie moge sie zdecydować jaki kolor, mi najbardziej podoba sie cały czarny w białe koła, ale wszyscy mi odradzają czarny i mam kocioł w głowie....
http://allegro.pl/item501854567_wozek_bolder_3_4_implast_fotel_paras_spiwor_grati.html

Tak na prawdę to na wózek właśnie Ty będziesz najwięcej patrzyła więc powinien podobać się właśnie Tobie... A co do czarnego w białe koła to nie wiem o który Ci chodziło czy ten z większą ilością białego czy ten z okręgami czarnymi w środku...
jedyny powód żeby odradzać to dużo jasnego może się szybko brudzić. Po za tym mi się też ten wzór podoba, choć znając mnie skończy się na granacie lub zielonym. Życzę bezstresowego wybierania...

3.jpg

to mój faworyt :-)

Moim zdaniem super kolorek i wzór. Gdybym wybierała z tej firmy to też na ten bym sie zdecydowała. I nie warto sie przejmowac co mówią inni- wazne zeby Tobie się podobał! Ja planuję kupić wózek z innej firmy i też będzie czarny tyle że z dodatkiem srebrnego. Dla mnie najważniejsze jest to żeby kolor był uniwersalny bo chcę mieć docelowo 2 dzieci i wózek zostawię dla następnego maluszka.

Moim zdaniem super kolorek i wzór. Gdybym wybierała z tej firmy to też na ten bym sie zdecydowała. I nie warto sie przejmowac co mówią inni- wazne zeby Tobie się podobał! Ja planuję kupić wózek z innej firmy i też będzie czarny tyle że z dodatkiem srebrnego. Dla mnie najważniejsze jest to żeby kolor był uniwersalny bo chcę mieć docelowo 2 dzieci i wózek zostawię dla następnego maluszka.

zgadzam sie z toba w 100% też właśnie tak wszystkim mówie, ale oni dalej swoje, że dzidzi w lato gorąco bedzie, bo czarne słonce przyciąga....
No cóż i tak decyzja należy do mnie i K, ale chciałam zaczerpnąc waszej rady :-)

Malutka a jaki wózek Ty sobie wybrałaś, jak masz jakiegoś linka to daj, chetnie zobacze Pozdrawiam

Madzia mi się własnie takie klasyczne wózeczki podobają :-) jedo bartatina albo babyactive ballerina :-) w jedo jest fajne to, że można regulować oparcie w gondoli (przynajmniej zdjęcia w necie tak to przedstawiają) :-) no ale mój M. uważa że mają za cienkie te rurki w stelażach i nie wiem czy z nim wygram :crazy:

reklama
Madzia mi się własnie takie klasyczne wózeczki podobają :-) jedo bartatina albo babyactive ballerina :-) w jedo jest fajne to, że można regulować oparcie w gondoli (przynajmniej zdjęcia w necie tak to przedstawiają) :-) no ale mój M. uważa że mają za cienkie te rurki w stelażach i nie wiem czy z nim wygram :crazy:

mozna regulowac bo testowalam :-):-):-):-)
ja z R mam taki sam gust wiec jestesmy ze wszystkim zgodni i ja czy on wiemy ze akurat to sie jednej al;bo drugiej stronie spodoba

Do góry