reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Właśnie weszłam na stronę i jakoś takie biedne te aukcje. Kilka kategorii i kilka rzeczy do licytacji. Dla mnie to kiepski ten serwis, bo wyboru nie ma.
Dużego wyboru nie ma bo strona jest nowa, będe obserwować i jak coś mi wpadnie w oku to spróbuje zagrać a może się uda:-)

reklama
Dziewczyny, patrzcie co właśnie kupiłam :-), po prostu nie mogłam się oprzeć:zawstydzona/y:

Załączniki

• tygrysek.jpg
    tygrysek.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 37
Spaczyna ale boski tygrysek....

a ja własnie zakupiłam łóżeczko sosnowe na niuni z poscielą i poszewkami na posciel plus baldachim...:-) różowe tak słodkie jak kawałek torcika- mężulek sie zdziwi bo obiecałam że posciel będzie jakas kolorowa...ale naprawde nie dałam rady-sama słodycz...:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, patrzcie co właśnie kupiłam :-), po prostu nie mogłam się oprzeć:zawstydzona/y:

Ale super, w jakim sklepie go kupiłaś?
My wczoraj kupiliśmy 2 pajace, rampersy, body, 2 smoczki, gruszkę do noska i szczotkę do czesania. Dla mnie 1op. wkładek laktacyjnych. Jeżeli chodzi o duże zakupy( meble, łóżeczko, kołyska itp) planujemy na luty.

szczesliwa nie dziwię się, jak już coś wpadnie w oko to koniec, nie pomogą wcześniejsze obietnice :-)

sylvii kupiłam go na allegro, był używany, ale dzidzia miała go na sobie niewiele razy,bo wygląda jak nowy, za 10,50 zł + k. przesyłki, oprzeć się nie mogłam.

Spaczyna to ci się udało ja pamiętam że nie raz polowałam na to cudo jak z Natalią w ciąży chodziłam ale po 40 dyszki się kończyło :szok:

famme to takie ubranko jak pajac tylko bez stópek ;-)

reklama
Do góry