reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
0117 MATERACYK DO KĄPIELI PLUSZEK + GRATIS!!! (497962568) - Aukcje internetowe Allegro
proszę Cię bardzo Bubasku
proszę Cię bardzo Bubasku
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Fotelik, leżaczek do kąpieli, delfinek (502053651) - Aukcje internetowe Allegro
a to ten leżaczek plastikowy
a to ten leżaczek plastikowy
aniolek20k
Fanka BB :)
przy Julce nieuzywalam tego a mam mi sie bardzo dobrze niunie kapalo bez sprzetow dodatkowych zobaczymy jak bedzie teraz

szczesliwa
aniołku kąpałas niunie w wannie? moje znajome tak robiły a ja mysle że to dobry pomysł napuscic troche wody i malenstwo umyc -jedyny minus schylanie się...kregosłup///
aniolek20k
do 3 miesiaca byla kapana w wanience potem to tylko sporadycznie jej sie podobala duza wanna a jak skonczyla 6 miesiecy i super sama siedziala tak ze nieslizgala sie i niegibala w wannie to mala waniennke schowalismy do piwnicy, mnie tam kregoslup niebolal bo siadalam na krzesle lub na podlodze i ja mylam pobawila sie i mezus ja wyciagal mi bylo lepiej usiasc przy duzej wannie jak schylac sie przy waniennce.
reklama
Hejka
No tak niby gąbki są niehigieniczne
Ja kładłam na gąbkę zawsze świeżą pieluszkę. Oczywiście gąbkę trzeba często zmieniać i ja dodatkowo ją parzyłam gorąca wodą 100stopni.
Leżaczek tez jest fajny ale taki zimny...
Na gąbce ma zawsze dzidziuś mięciutko i tak sobie fajnie leży bez stresu stabilnie i miękko
Wybór należny do mamy.
Mam koleżanki które sprawdziły i to i to i jakoś zawsze wracały i chwaliły gąbkę
pozdrawiam
No tak niby gąbki są niehigieniczne
Ja kładłam na gąbkę zawsze świeżą pieluszkę. Oczywiście gąbkę trzeba często zmieniać i ja dodatkowo ją parzyłam gorąca wodą 100stopni.
Leżaczek tez jest fajny ale taki zimny...
Na gąbce ma zawsze dzidziuś mięciutko i tak sobie fajnie leży bez stresu stabilnie i miękko

Wybór należny do mamy.
Mam koleżanki które sprawdziły i to i to i jakoś zawsze wracały i chwaliły gąbkę
pozdrawiam