reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Madzia mi się własnie takie klasyczne wózeczki podobają :-) jedo bartatina albo babyactive ballerina :-) w jedo jest fajne to, że można regulować oparcie w gondoli (przynajmniej zdjęcia w necie tak to przedstawiają) :-) no ale mój M. uważa że mają za cienkie te rurki w stelażach i nie wiem czy z nim wygram :crazy:
cena przystepna...a twoj M niech sie nie wyglupia bo czy ma grubsze czy chudsze rurki to bez znaczenia. grube rurki nie oznaczaja czegos lepszego.
Ja naczytalam sie duzo opini i nasluchalam nim kupilam ten wozek. Wszyscy co maja mowia ze to mercedes wsrod wozkow i na wiele lat. nie tak jak np chicco kolezanki co po 2 miesiacach corka sie juz do gondolki nie zmiescila a spacerowka rozwalila sie

reklama
3.jpg

to mój faworyt :-)

Nie patrz na innych tylko wybieraj ten który Ci się podoba , bo w końcu wybierasz nie dla kogoś tylko dla siebie i swojego maleństwa.
Dobry wybór, ja tez zdecydowałam sie na implasta , ale zastanawiam sie czy czarny w kwiaty czy czarny-biały (w koła):tak:, albo ewentualnie bezowy w kwiaty.

Ja do mojego synusia mam już chyba wszyskie ciuszki:tak:,:tak: kupiłam kołyske (wózeczek wiklninowy) dla wygody aby synek byl zawsze blisko mnie bo ta kolyska jest lekka i na kółeczkach:tak: laktator tez juz mam i łóżeczko dostane:tak: od przyjacółki.
Zostało mi do zakupienia wózek, butelki smoczki, pieluszki, kosmetyki i wanienka.
Zacznę resztę zakupów po nowym roku, bo nie chcę zostawiac wszystkiego na ostatnia chwilę, tym bardziej , ze cały czas byłam na podtrzymaniu ciazy przez ostre skurcze i nie wiadomo jak bedzie pod koniec ciazy.

Nie patrz na innych tylko wybieraj ten który Ci się podoba , bo w końcu wybierasz nie dla kogoś tylko dla siebie i swojego maleństwa.
Dobry wybór, ja tez zdecydowałam sie na implasta , ale zastanawiam sie czy czarny w kwiaty czy czarny-biały (w koła):tak:, albo ewentualnie bezowy w kwiaty.
najwazniejsze zeby dosc spora gondolke mial

Ja od kuzynki dostałam cały karton róznej wielkosci ciuszków - ale bajera ...mała będzie wyglądać jak księżniczka :) a po nowym roku będę musiała już sobie wyprawke zrobić -- jejku jak ten czas leci :)

reklama
Hej dziewczyny natknełam się na nową strone z aukcjami Nowatorski serwis aukcyjny :: Zlap-Okazje.pl Jak myślicie warto tam powalczyć i coś da się wylicytować?
Właśnie weszłam na stronę i jakoś takie biedne te aukcje. Kilka kategorii i kilka rzeczy do licytacji. Dla mnie to kiepski ten serwis, bo wyboru nie ma.
Odwiedziłam wymienioną stronkę i wydaje mi się, że przedłużanie aukcji przy każdorazowym kliknięciu licytuj to naciąganie... dodatkowo za kliknięcie licytuj się płaci. Ja się nie dam namówić ale może komuś się spodoba...

Do góry