reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Witam ponownie,przepraszam,że po raz drugi:sorry: ale przez to że chciałam iść komuś na rękę,zakończyłam aukcję przed czasem i straciłam "potencjalnych klientów",teraz ta osoba mówi,że nie kupi poza Allegro bo nie ma zaufania.Super!Tylko dzięki niej moje dziecko nie dostanie na Mikołaja teraz nic:-(
A więc jeśli nie macie jeszcze takowego sprzętu to zapraszam:
Mata edukacyjna Fisher Price Tańczące zwierzęta (497666286) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzelka z projektorem Fisher Price 'Panda' (497673684) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj dostałam zamówiony fotelik Maxi Cosi. :tak: Super, nic a nic się nie rozczarowałam. Pierwotnie zastanawiałam się nad inną tapicerką (Magic Rose), ale ostatecznie przeważyła lepsza wkładka dla noworodka w serii Topline. Tapicerka też okazała się lepsza, bardzo przyjemna w dotyku bawełna, kolory jak marzenie. :tak:

Ale doszedł mi inny dylemat Teraz zastanawiam się czy nie dokupić osłony przeciwdeszczowej do fotelika. Co prawda nie zamierzam raczej chodzić na spacery z fotelikiem wpiętym w stelaż wózka tylko z gondolką, ale może czasem się zdarzyć. Zawsze to jakiś wydatek i nie wiem czy warto. :dry:

W niedzielę byłam w smyku i kupiłam dla synusia piękny rożek, szczoteczkę do włosków, mimika (smoczek:-D) i gąbkę do wanienki- tą taką co się na spód kładzie.
Oglądałam stelaż pod wanienkę i wydawał mi się stabilny a słyszałam że nie są :dry:
Ciuszki z allegro jeszcze nie przyszły :angry:

Ja przy Natali nie miałam nic takiego i musiałam się nagimnastykować przy pierwszych kąpielach :rofl2: i stwierdziłam że to nie majątek a może ułatwi kąpielki :tak:
Tak jak za pierwszym razem, nie chcę niczyjej pomocy w pielęgnacji bo nie lubię jak mi się ktoś wciska z swoimi mądrościami :angry: Będzie to trudne bo na dole wścipska siostra mieszka :growl: która na bank będzie latała wrrr

Hejka:)
ta gąbka na spód wanienki dla dzidzi jest superowa. Bez niej nie poradziła bym sobie z samotnymi kąpielami mojej Marlenki :tak: Teraz tez kupie i będzie dobrze:) Dzidzia spokojna i mama się również nie stresuje kąpielą:)
pozdrawiam

Ja chyba kupię i taką gąbkę i leżaczek, jedno i drugie kosztuje około 12zł, więc nie majątek a w trakcie użytkowania okaże się co nam bardziej odpowiada.

Dzisiaj kupiłam synusiowi piękny kombinezon wiosenny, zakochałam się w nim, jest cudny i milusi w dotyku. Wczorak wygraliśmy też aukcję na allegro z rzeczami dla synka i na nastęonej aukcji udało nam się kupić fotelik samochodowy i do wózka który już od ponad miesiąca czeka.

reklama
nio ja tez juz mam taka gabeczke do wanienki, a po sama wanienke nie mozemy sie z mezusiem wybrac:baffled: ale teraz mielismy goracy okres zwiazany z remontem itd, nio a teraz ida swieta, wiec o wszystkim na spokojnie pomyslimy po nowym roku:-) co do gabki slyszalam, ze sie przydaje..
gosiaczek1973 nio musze przyznac, ze takie male kombinezoniki sa slodziutkie:-) nam kombinezonik na wyjscie ze szpitala kupili babcia z dziadkiem;-)ale tez sie w nim zakochalam:-D hi hi

Do góry