Przyszly moje staniki do karmienia, rozmiar taki, jak mam normalnie, czyli 80 D, sa troche wieksze, przynajmniej miseczki, ale w sam raz na wladki laktacyjne. Musze sie jeszcze tylko oswoic z tym, ze wygladaja jak czapka dwuosobowa...
reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Mi też w piątek i dzisiaj przyszły już wszystkie zakupy, m.in. stanik do karmienia i koszula do karmienia. Koszula jakaś trochę duża i długa nawet teraz :-(
Mam już właściwie wszystko.
Mam już właściwie wszystko.
koga
Mama Maksa i Julka
a my nadal nie mamy wózka i fotelika, ani pomysłu na nie,... ani nawet chęci na ich szukanie sąsiedzi zażyczyli sobie za swój ponad 2 letni komplet 1500 zł to życzę powodzenia na allegro
szlag by to trafił, jakby jacyś znajomi mieli to bym wzięła obojętnie co
szlag by to trafił, jakby jacyś znajomi mieli to bym wzięła obojętnie co
a my nadal nie mamy wózka i fotelika, ani pomysłu na nie,... ani nawet chęci na ich szukanie
u nas taka sama sytuacja ;-) brakuje nam tych dwóch "gadżetów" i dupa po prostu ;-) wczoraj byliśmy w sklepie wybrać fotelik, ale sprzedawca sam nie wiedział co sprzedaje, więc nie chciało mi się ich nawet za bardzo oglądać ;-) zresztą i tak z moim zdecydowaniem w końcówce ciąży jest dość kiepsko póki co nie mam ochoty powtarzać zakupowej wyprawy, więc nie wiem co to będzie
:-) a ja jestem szalona, jak już wyjdę z domu to zawsze wracam z czymś dla mojej małej i jaka jestem z tego dumna
Już prawie prawie wszystko mamy i co chwila dokupujemy lub dostajemy następne gadżety:-)
Nie zazdroszczę dziewczynom, które jeszcze nie zdecydowały się na wózek, ale trzymam kciuki, że już wkrótce będą miały to za sobą i wybiorą coś super!
Ja miałam łatwo bo dostałam 3/4 wyprawki i w zasadzie kupić musiałam tylko wózek, materacyk do kołyski i ... kosmetyki, ale oczywiście dla przyjemności kupiłam znacznie więcej :-)
Już prawie prawie wszystko mamy i co chwila dokupujemy lub dostajemy następne gadżety:-)
Nie zazdroszczę dziewczynom, które jeszcze nie zdecydowały się na wózek, ale trzymam kciuki, że już wkrótce będą miały to za sobą i wybiorą coś super!
Ja miałam łatwo bo dostałam 3/4 wyprawki i w zasadzie kupić musiałam tylko wózek, materacyk do kołyski i ... kosmetyki, ale oczywiście dla przyjemności kupiłam znacznie więcej :-)
aaaaaaaa wczoraj musiałam dokupić dyldonosze bo ostatnie zrobiły się bardzo szybko małe i jestem przerażona. miałam moje małe 75B a teraz 80D i ciągle rosną Ale dokupiliśmy jeszcze misia przytulaka i grzechotki i kilka ubranek bo mi się spodobały ;-)
Ja wczoraj kupiłam pięęęęękny hiszpański kocyk-zakochałam się w nim . Okrycie kąpielowe, aspirator do noska, stanik do karmienia i majtek kilka no i dostałam gratis skarpetusia dla małego :-)
Po powrocie mąż szukał fotelika na allegro i znalazł taki który chcemy(taki jak Gabi nabyła) za 300zł użyty tylko 1 raz ale że zero punktów to zadzwonił i wiecie co się okazało kobieta która sprzedaje ten fotelik to sąsiadka z bloku w którym mąz mieszkał i tak się zgadali że za 250zł nam go sprzedadzą Więc mąż po pracy jedzie go odebrać Cieszę się bo sporo kasy zostaje w kieszeni bo nowy za przeszło 400 mieliśmy zamiar kupić w niedzielę ale coś nas jeszcze wstrzymało
Po powrocie mąż szukał fotelika na allegro i znalazł taki który chcemy(taki jak Gabi nabyła) za 300zł użyty tylko 1 raz ale że zero punktów to zadzwonił i wiecie co się okazało kobieta która sprzedaje ten fotelik to sąsiadka z bloku w którym mąz mieszkał i tak się zgadali że za 250zł nam go sprzedadzą Więc mąż po pracy jedzie go odebrać Cieszę się bo sporo kasy zostaje w kieszeni bo nowy za przeszło 400 mieliśmy zamiar kupić w niedzielę ale coś nas jeszcze wstrzymało
Ostatnia edycja:
reklama