reklama
Zapraszam na moje aukcje!!! Mam do zaoferowania koszulki do karmienia, staniki do karmienia i bluzeczki do karmienia!!!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Kamile85
Fanka BB :)
Słodki ten kocyk, ale ja zostanę przy polarowym narazie, bo ten troszkę za drogi
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Witam serecznie kwietnióweczki 09- jesstem mamą majową09.Mam duwuletniego synka a teraz spodziewam sie córeczki - i sprzedaję ciuszki po synku jesli ktoraś z mam była by zainteresowana zapraszam do udziału w licytacji badz wiadomość na priv - dodaję kupę gratisow do zestawiku - sa to ubranka typowo chłopięce:-) 0-6 miesięcy
Markowy CHŁOPCZYK 0-6 WIOSNA-LATO zestaw MEGA (572858222) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Markowy CHŁOPCZYK 0-6 WIOSNA-LATO zestaw MEGA (572858222) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Viola1978
Dziewczyny, ja w ramach generalnych porządków "przed" postanowiłam zrobić remont w szafach; dostałam sporo rzeczy dla małej na 6-9 mcy, więc co by nie zawalać szaf, zakupiłam worki próżniowe i wszystko idealnie się pomieściło. Polecam ten sposób przechowywania
Gdzie kupowałaś worki? ja się nadal nie mogę zdecydować jakie rozmiary nabyć a też by mi się przydały. Jeśli na allegro to zdradź u kogo.Dziewczyny, ja w ramach generalnych porządków "przed" postanowiłam zrobić remont w szafach; dostałam sporo rzeczy dla małej na 6-9 mcy, więc co by nie zawalać szaf, zakupiłam worki próżniowe i wszystko idealnie się pomieściło. Polecam ten sposób przechowywania
reklama
Viola1978
auliya, proszę bardzo ja kupowałam na allegro: Worki próżniowe SPACE BAG 80x60 cm ZESTAW 5szt (579387328) - Aukcje internetowe Allegro
szybka wysyłka, sprawdzony allegrowicz. Kupiłam zestaw 5 worków 60x80 cm. Myślałam o większych, ale nie zmieściłyby się do szafy, a te są naprawdę pakowne. W 2 worki posegregowałam i spakowałam wszystkie ubranka małej i jeszcze zostało sporo miejsca.
szybka wysyłka, sprawdzony allegrowicz. Kupiłam zestaw 5 worków 60x80 cm. Myślałam o większych, ale nie zmieściłyby się do szafy, a te są naprawdę pakowne. W 2 worki posegregowałam i spakowałam wszystkie ubranka małej i jeszcze zostało sporo miejsca.