reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Frezja cudny kocyk.Ja mam po M taki tylko jednokolorowy,hiszpański właśnie,prałam go sto tysięcy razy a wygląda jak nowy.

Dziewczyny, ja w ramach generalnych porządków "przed":) postanowiłam zrobić remont w szafach; dostałam sporo rzeczy dla małej na 6-9 mcy, więc co by nie zawalać szaf, zakupiłam worki próżniowe i wszystko idealnie się pomieściło. Polecam ten sposób przechowywania ;)

Dziewczyny, ja w ramach generalnych porządków "przed":) postanowiłam zrobić remont w szafach; dostałam sporo rzeczy dla małej na 6-9 mcy, więc co by nie zawalać szaf, zakupiłam worki próżniowe i wszystko idealnie się pomieściło. Polecam ten sposób przechowywania ;)
Gdzie kupowałaś worki? ja się nadal nie mogę zdecydować jakie rozmiary nabyć a też by mi się przydały. Jeśli na allegro to zdradź u kogo.

reklama
Do góry