reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Ja zakupiłam sobie ale u nas w sklepie taką koszulę w rozmiarze L (uwielbiam piżamy z tej firmy dlatego teraz tez nie mogłam się oprzeć ;-))
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia XL (563895222) - Aukcje internetowe Allegro
W kolorze szarym i różowym
A co do biustonoszy, to przed ciążą miałam 75B teraz mam duże C ale dalej 75 i na dniach planuję zamówić ze 2 takie Biustonosz ALLES Mama New do karmienia 95B biały (565670688) - Aukcje internetowe Allegro i jeden miękki ale czarny

tez mam ta koszule, jest swietna! kupowalam na allegro, gdyby ktoras z was zastanawiala sie nad zakupem to polecam i produkt i sprzedawce:tak:

reklama
mi się udało kupić koszule do karmienia jeszcze na przecenie w mothercare- za 2 sztuki zapłaciłam 50 zł:-)
wyglądają tak:
Spot nightshirts - 2pk : mothercare

a dzisiaj kupiłam pościel:
MY-SWEET-BABY pościel hafty aplikacje 3-cz.120x90 (562833167) - Aukcje internetowe Allegro
MY-SWEET-BABY 5-cz.120x90 baldachim tiul + serca (561014875) - Aukcje internetowe Allegro

i chyba poza biustonoszem do karmienia i wózkiem to chyba wszystko już mamy:-)
no z wyjątkiem karuzelki do łóżeczka ale mój brat się zaoferował ze chce kupić i mam nadzieje ze nie zapomniał bo u niego kiepsko z pamięcią:-D

zrobiłam dziś jedne z ostatnich zakupów w hurtowni dziecięcej :happy:

no i mam przewijak, który pasujemi na wannę więc problem kąpieli rozwiązany:happy::happy::happy:

został nam kupić wózek i fotelik :dry: ech jakby to ktoś mógł za mnie zrobić:dry:

W końcu zrobiłam zaległe zdjęcia... oto parę zabawek:
picture4930.jpg

picture4929.jpg

picture4925.jpg

kurteczka - już na wczesną jesień, ale nawet mój B. nie mógł się oprzeć
picture4926.jpg

czapeczka i skarpetusie
picture4931.jpg

picture4924.jpg

i wczorajsze zakupy z PEPCO:
picture4928.jpg

i najlepszy pajacyk, chociaż był najmniejszy to ze względu na napis nie mogłam zrezygnować...

B. się wyjątkowo ucieszył z tego ostatniego zakupu :D

(coś widzę, że pomimo pomniejszania obrazków są strasznie duże... muszę nad tym popracować...)

Ostatnia edycja:
Auliya – zakupki super.

Dostałam ostatnią paczkę, trochę rzeczy dla Juliana: leżaczek, monitor oddechu, i dla mnie: muszle laktacyjne Aventu, okład na piersi Nuk i osłonki na brodawki Nuk (niby mały rozmiar a na mnie są lekko za duże, mam nadzieję, że po porodzie, w razie czego, będą pasować).

Załączniki

• lezaczek_chicco.jpg
    lezaczek_chicco.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
mi się udało kupić koszule do karmienia jeszcze na przecenie w mothercare- za 2 sztuki zapłaciłam 50 zł:-)
wyglądają tak:
Spot nightshirts - 2pk : mothercare

a dzisiaj kupiłam pościel:
MY-SWEET-BABY pościel hafty aplikacje 3-cz.120x90 (562833167) - Aukcje internetowe Allegro
MY-SWEET-BABY 5-cz.120x90 baldachim tiul + serca (561014875) - Aukcje internetowe Allegro

i chyba poza biustonoszem do karmienia i wózkiem to chyba wszystko już mamy:-)
no z wyjątkiem karuzelki do łóżeczka ale mój brat się zaoferował ze chce kupić i mam nadzieje ze nie zapomniał bo u niego kiepsko z pamięcią:-D

gratuluje swietnego zakupu, napewno bedziesz zadowolona z poscieli... ja jestem bardzo. jest sliczna!:-) biuztonosza do karmienia tez jeszcze nie mam ani zabawek do lozeczka, ale na to mam jeszcze czas ;-) zreszta ciocie i wujkowie zaoferowali sie ze kupia karuzele do lozeczka, lezaczek i inne zabawki, zobaczymy jak to bedzie ;-)

Do góry