reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

No i sie bede musiala rozejrzec za malusimi rozmiarami typu 50 albo mniejsze, bo pewnie wczesniaki mi sie trafia, choc niekoniecznie.

Właśnie dzisiaj byłam w C&A i widziałam body nie tylko rozmiar 50, ale nawet 44! W całości rozpinane i w fajnej cenie - 2 sztuki za 22 zł.
Takie małe rozmiary widziałam też w Cubusie i H&M.

reklama
Napisała Bubasek
a w ogole babeczki
powiedzcie do czego konkretnie sluzy ten pas http://allegro.pl/item465528355_nowo...troczkami.html

no dobra jest cieplutki
czujesz sie bardziej komfortowo...
ale co dalej?
nie umiem go uzyc :D

ja mam taki pas tylko gladki bez troczków i jestem bardzo zadowolona poniewaz dalej chodze w spodniach w których niestety zamka niedopinam:) zakładam go pod bluzke a na spodnie zeby zamek zasłonil, ja jestem zadowolona ładnie to wyglada i mezowi niemarudze ze musze se spodnie kupic:)

ja mam taki pas tylko gladki bez troczków i jestem bardzo zadowolona poniewaz dalej chodze w spodniach w których niestety zamka niedopinam:) zakładam go pod bluzke a na spodnie zeby zamek zasłonil, ja jestem zadowolona ładnie to wyglada i mezowi niemarudze ze musze se spodnie kupic:)

ahaaaaaaaaaa

no to kupuje bo mam ulubione spodnie ktore juz ciasne sie zrobily:-)

No, ja mam większość spodni 'biodrówek', dosyć niskich, więc dopinają się pod brzuszkiem. Ale pas się przydaje, żeby 'boczki' ogrzać. :elvis:

Ostatnio budzę się okropnie połamana i zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego:
Z MYŚLĄ O MAMACH I DZIECIACH. FATTY SNAKE (473381245) - Aukcje internetowe Allegro
Moje kochanie oczywiście uważa, że takie wynalazki są zupełnie niepotrzebne ;-) w przeciwieństwie do nowego cyfrowego aparatu i plazmowego telewizora (przecież trzeba potem te zdjęcia na czymś porządnym obejrzeć) :-D Ach ci faceci :-)
ja coś podobnego widziałam w sklepie. Tylko chyba troszkę twardsze było wypełnienie. I taki "rogalik" potem jest przydatny do karmienia małego. Bo se obwiniesz do okola brzucha i kładziesz na tym małego i już wygodniej :-) .

aaaa zgadza się :-D
tez praktykuje :-)

a w ogole babeczki
powiedzcie do czego konkretnie sluzy ten pas NOWOŚĆ 2008/09 PAS CIĄŻOWY REGULAR Z TROCZKAMI (465528355) - Aukcje internetowe Allegro

no dobra jest cieplutki
czujesz sie bardziej komfortowo...
ale co dalej?
nie umiem go uzyc :D
To się zakłada na ubranie. jak np. spodnie ci się nie dopinają lub masz takie głęboko wykrojone.

Moje wczorajsze zakupy dla mojego małego mężczyzny. :-)
bgsaiq.jpg
903cqp.jpg
2nsxims.jpg

2igkigw.jpg
27ysrcp.jpg
2z811uf.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ma_Dunia rzeczywiście ubranka cudne!!! A szczególnie to z uszkami:-D
A ja ostatnio kupiłam na allegro ogrodniczki ciążowe i po otwarciu paczki znalazłam coś jeszcze oprócz ogrodniczek:-D To pierwsza rzecz jaką mam dla maluszka, nic jeszcze nie kupowałam a tu proszę, samo przyszło, hihi

Załączniki

• 05112008799.jpg
    05112008799.jpg
    649,4 KB · Wyświetleń: 45
Do góry