reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

manja wózeczek super, tylko koniecznie zgłoś ten mankament ... a co płacisz - wymagasz :tak:

Ja wózek zamierzam kupić dopiero pod koniec marca ..... narazie z otwartymi rękoma przyjmuję składki na niego :-p Przelew już zrobiła moja babcia, moi rodzice i teście, więc nie jest źle. :rofl2:

reklama
wrzucam nasz najnowszy nabytek - wózek JEDO VEDI CLASSIC - sponsorami są moja mama i siostra.
Nawet podoba mi się wykonanie, przede wszystkim gondola jest długa i obszerna, budka cichutko się składa, jest przekładana rączka, i można regulować jej wysokość, kosz na zakupy jest duży i jest dobry dostęp do niego, nie jest zbyt ciężki, no i daje się go kierować w mieszkaniu jednym paluszkiem. Mamy dwa mankamenty - w torbie zrobili niepraktyczne zapięcie na guzik z pętelką, już teraz ledwo mogłam to odpiąć, więc musimy znależć inny patent na zamykanie. No i nie zapina nam się w jednym miejscu osłonka na gondolę, źle zrobili jeden zatrzask, jutro będę dzwonić do producenta i pewnie trzeba będzie im wysłać tę część żeby jeszcze raz zrobili, poza tym SUPER!!!

Dobrze, że piszesz o tych uszczerbkach bo dzięki temu może zdecydujemy się wcześniej zamówić wózeczek tak żeby na 2 tyg maleństwo mogło już wychodzić z domku... oczywiście mamy wybrany taki sam model jak Ty tylko chyba gondola będzie z innej linii bo po kolorach wybieramy. Podpatrzę jeszcze torbę bo wydawało mi się, że nie miałam problemów z odpinaniem, ale przy oglądaniu wózka taki drobiazg jak guzik w torbie mogłam ominąć...

Aha fajniutkie łóżeczko, takie malusie :)

manja bardzo ładny wózeczek :)

My się dzisiaj wybieramy pooglądać i pomacać na żywo wózki i foteliki do kilku sklepów. Ciekawe czy sie w koncu na coś zdecydujemy.
Problem z wózkiem mamy taki że mojemu M podobają sie te takie niskie z mniejszymu gondolami, a mi te wyższe takie klasyczne duże gondole :) I cięzko nam dojsc do porozumienia w tej kwestii ;) No ale zobaczymy...

Co do pościeli to taką do łóżeczka mam, chociaż pewnie się nie przyda od razu ale już będzie na zapas. A do wózka pościeli nie zamierzam kupować, bo mam kilka różnych kocyków, które myśle że w zupełności wystarczą.

sliczne zakupy.:tak::-)

ja posciel do łuzeczka mam po Juli i przy niej uzywalam jej od poczatku(tyle ze to byla zima) a do wozka nie mialam i niemam zamiaru kupowac, mam kocyki na kime mam spiworki tak wiec bez sensu bylo by kupowanie jeszcze poscieli.

ja juz 2 tydzien czekam na ostatnia przesylke z allwgro zamowilam sobie staniki do karmienia zrobilam przelew i jak do srody nieprzyjdzie to zglaszam sprawe w allegro ile mozna czekac:wściekła/y:

aniołku trzymam kciuki za przesyłke...

ja tez juz mam stanik do karmienia-na razie kupiłam jeden ale mam w planach też drugi lada dzien

planuje zakupic tez rogala do karmienia dziecka

A ja leżaczek kupiłam i ciesze się jak dziecko :rofl2:
Leżaczek-bujaczek Fisher Price (557797459) - Aukcje internetowe Allegro

Manja,przekładana rączka to było coś co się okazało w wózku najbardziej potrzebne:tak: Nieważne deszcze, ostre słońce czy wiatr, zawsze nam było wygodnie.
A co się moje koleżanki namęczyły (i ja potem z mała spacerówką) z parasolką i kombinowaniem jak tu tyłem wózek ciągnąć.:dry:
Auliya,jak jest ciepło (a mam nadzieję,ze będzie) to nie trzeba kisić dziecka dwa tyg w domu:sorry2: Jak temp. podobna na dworku,a świeże powietrze zawsze zdrowsze:tak:

reklama
Do góry