Z mężusiem się wybraliśmy na Walentynkowe zakupy dla maluszka :-)
Kupiłam:
- wkładki laktacyjne NUK każda pakowana oddzielnie w foliowe torebeczki i z paskiem klejącym ( dostałam do tego taka saszetkę na wkladki by módz zabrac ze sobą, miły dodatek :-))
- laktator AVENT cały zestaw ( był w promocji ) latktator reczny, butelka ze smoczkiwm 125ml, 2 zakretki na butelke, dodatkową zakrętke z smoczkiem, 2 szt. wkładki laktacyjniem i 2 części takie dodatkowe do laktatora ( ktorych nie umiem nazwać :-) )
- wannienke
- karozele z projektorem, taka jak ta tylko ze nasza jest zielona nie biała jaktu na zdjęciuch
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST +PROJEKTOR +PILOT (555215756) - Aukcje internetowe Allegro
- 2 czapeczki bez troczków
- 2 szczoteczki do masowania dziąsełek
- termometr elektroniczny z mięką końcówką
- wkładki żelowe na piersi ( kiedyś Gabi wstawiala aukcjie z podobnymi )
- stanik do karmienia
- taką malutką lampeczke do kontaktu co bym w nocy nie musiala zapalac światla a trafila do dziecka
- przypinke do smoczka
Ja tez nie kupuje pościeli do wózka. Mam kocyki i rożki i z nich będe kozystać. Pościel do łożeczka tez już kupiłam. Zobaczymy czy będe jej używac, ale jak coś to mam w torbie schowaną. I 2 zmiany nawleczek na pościel i 2 prześcieradła forete. I nie wiem czy 2 prześcieradła to nie za mało ?? Moze jeszcze dokupić na częstrze zmiane ??
A ja mam taki lezaczek. Dostał maluszke na gwiazdke :-) Tylko straszono mnie by nie wkładac malucha przed ukonczeniem 3 miesięcy do niego. I nie wiem sama. Jak w robiłyście z swmymi małymy pociechami ??
Leżaczek-Bujaczek Link a Doos FISHER-PRICE (549426743) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nie robie zapasów pieluch. Kupie na początek a potem jak sie sprawdzą to będę dokupować . Sklepy są codzinnie otwarte i czy sie chce czy nie to po pieczywko iśc trzeba to i mozna kupic pieluszki. A nie wiem które będa dla mojego malucha dobre. Na poczatek zaczne od Pampersow, ale czy nie uczulą to zobaczymy.