reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
karuzela jest naprawde boska i nigdy nieskoncze jej chwalic mi sie udalo bo Juli kupilismy ja za 50zl z gwarancja ze wszystkim poniewaz kolezanka dostala dwie takie same i jedna odkupilam:-) dzwieki jakie wydaje z siebie sa naprawde usypiajace:-D

Marys gratuluje zakupów :) Karuzelka i leżaczek śliczne :)
Aha ciuszki przesłodkie :)

A my po wczorajszej wyprawie za wózkiem i fotelikiem zdecydowaliśmy się jednak na inny fotelik niż wczesniej planowałam:-pA mianowicie na Maxi Cosi Citi bez bazy.
Maxi Cosi - Fotelik Citi SPS Maxi Cosi , : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Jak zobaczyliśmy jak prosto sie montuje sam fotelik i porównaliśmy wagę to ten wygrał. Jest leciutki (2.75kg), ma fajną mięciutką wkladkę dla niemowlaka i w testach bezpieczeństwa ma takie same dobre oceny jak te z bazą, a nawet lepsze pod względem czyszczenia :) Baza wydała nam sie więc niepotrzebnym dodatkowym sprzętem.
Za to problem mamy z wózkiem, bo musimy zmiescic się w kwocie 800zł i jakoś nam nic sie w tej cenie specjalnie nie podoba. Może coś polecicie???

marys - karuzelka REWELACJA! nie wiedziałam, że teraz takie robią, fajne kolorki zwrócą uwagę maluszka:happy:

a ja dziś też małe zakupki w Rossmanie - legendarny biały jeleń;-):-D,wkładki laktacyjne rossmann - babydream - polecam! cena niecałe 4 zł a jakość b. dobra - przy moich piersiach dosłownie tryskających mlekiem na sam płacz malucha, albo na jego widok albo podczas karmienia:crazy: to tego szły tony
no i proszek .... jednak lovela:-D bo była paczka przeceniona na ... 6 zł z powodu uszkodzonego opakowania

co do lovelli dla zainteresowanych - widziałam przypadkiem w biedronce w promocyjnej cenie 15 zł proszek 1,8kg + płyn do płukania lovella!!! (normalnie proszek chyba 20 zł kosztuje?)

Ostatnia edycja:
marys - karuzelka REWELACJA! nie wiedziałam, że teraz takie robią, fajne kolorki zwrócą uwagę maluszka:happy:

a ja dziś też małe zakupki w Rossmanie - legendarny biały jeleń;-):-D,wkładki laktacyjne rossmann - babydreem - polecam! cena niecałe 4 zł a jakość b. dobra - przy moich piersiach dosłownie tryskających mlekiem na sam płacz malucha, albo na jego widok albo podczas karmienia:crazy: to tego szły tony
no i proszek .... jednak lovela:-D bo była paczka przeceniona na ... 6 zł z powodu uszkodzonego opakowania

co do lovelli dla zainteresowanych - widziałam przypadkiem w biedronce w promocyjnej cenie 15 zł proszek 1,8kg + płyn do płukania lovella!!! (normalnie proszek chyba 20 zł kosztuje?)
O, czyli trza bedzie proszek z biedronki kupic:-) rzeczywiscie tanio!!!

reklama
Marys gratuluje zakupów :) Karuzelka i leżaczek śliczne :)
Aha ciuszki przesłodkie :)

A my po wczorajszej wyprawie za wózkiem i fotelikiem zdecydowaliśmy się jednak na inny fotelik niż wczesniej planowałam:-pA mianowicie na Maxi Cosi Citi bez bazy.
Maxi Cosi - Fotelik Citi SPS Maxi Cosi , : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka
Jak zobaczyliśmy jak prosto sie montuje sam fotelik i porównaliśmy wagę to ten wygrał. Jest leciutki (2.75kg), ma fajną mięciutką wkladkę dla niemowlaka i w testach bezpieczeństwa ma takie same dobre oceny jak te z bazą, a nawet lepsze pod względem czyszczenia :) Baza wydała nam sie więc niepotrzebnym dodatkowym sprzętem.
Za to problem mamy z wózkiem, bo musimy zmiescic się w kwocie 800zł i jakoś nam nic sie w tej cenie specjalnie nie podoba. Może coś polecicie???

A oglądałaś wózki Jedo? Co prawda w dino widzę, że model BARTATINA jest za 950 mi się na żywo podobał... zawsze możesz do nich napisać i spytać o ceny z innymi gondolami i ile by np z fotelikiem kosztował (zajrzyj do kart rabatowych jak będziesz miała zakupy za 500zł to później wózek ma 5% rabatu) możesz też poszukać w necie tańszego i oni obiecują obniżenie ceny (akurat z tej opcji nei kożystałam). Jeśli chodzi o mnie to bardzo szybko odpowiadali i paczkę (łóżeczko, wanienka, karyzela, prześcieradło i pieluchy) dostałam dobrze zabezpieczoną i w dodatku kurier gratis...

Ja będę zamawiała jedo model VEDI albo właśnie w dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka albo w ONO (ten drugi z odbiorem osobistym bo jest w Zileonej Górze)

Do góry