reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Nareszcie mogę się pochwalić jakimś konkretnym zakupem dla Maksa... Właśnie zamówiłam łóżeczko, materacyk, wanienkę, prześcieradło i wymarzoną karuzelę... już nie pamiętam która z was ją wypatrzyła ale odkąd na nią zachorowałam to i mąż się zaraził i 170zł poszło (właściwie to 160 :tak: bo zniżkę za łączone zakupy mi obiecali)... czekam teraz tylko na maila z potwierdzeniem zakupów a później tylko kuriera wyczekiwać
-----------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
Jestem w szoku, ze sklepu w ciągu 10 minut dostałam maila z potwierdzeniem korekty ceny i uwzględnieniem rabatu...

Ostatnia edycja:
Bardzo ładny dresik:tak:

Ja dziś zrobiłam parę zakupów aptecznych. Czyli Oilatum-emulsję do kąpieli, sól fizjologiczną, gaziki jałowe, maść bepanthen i nakładki toaletowe do szpitala. Oilatum 500ml, które normalnie kosztuje około 60zł znalazlam chyba w najnizszej możliwej cenie 48.96zł i tam kupiłam te wszystkie rzeczy. Podam link może się którejs przyda:
Apteka Internetowa - Leki, odżywki i kosmetyki w jednym miejscu - Cefarm24.pl

"Ja dziś zrobiłam parę zakupów aptecznych. Czyli Oilatum-emulsję do kąpieli..."http://www.cefarm24.pl/cgi-bin/index.fcgi

No właśnie ja się tak upierałam, że to lek i nie kupię a w naszej szkole powiedzieli, że to najlepsze i zamiast 5 kosmetyków lepiej do kąpieli używać właśnie Oilatum... dzisiaj mamy kąpiel w praktyce więc się dopytam, ale coś widzę że na tej emulsji się u mnie skończy...

Margaret80 nio ten link z aptka napewno sie przyda:tak: my nawet wczoraj rozmawialismy z mezusiem, ze pasuje zamowic Oilatum na internecie bo sie bardziej oplaca niz w aptece;-) ostatnio u nas widzialam to o ktorym piszesz i kosztowalo ponad 70 zl:dry:

Macie racje, w internecie o wiele bardziej opłaca się kupić oilatum, nawet pomimo kosztów wysyłki, ja zakupiłam 500 ml oilatum soft za 49,90, ale jak się rozpędziłam to jeszcze sudocremy wzięłam 250 do domu i 60 - mniejsze a praktyczniejsze opakowanie na wyjście z domu, cenowo bardzo się opłaca :tak:

Ostatnia edycja:
zgadzam się również :-)
z ta apteka internetowa to rzeczywiście taniej i chyba tez zamówię bo właśnie mam zamiar zrobić te zakupy apteczne bo mi to zostało i tak jak pisałam tylko pieluchy w markecie i płyn do prania bo jeszcze nie zaczęłam prac i wszystko jest w kartonie:rofl2:
Oliatum najlepsze latem to nieraz ja uzywam po solarium i mój mąz i Marlenka z 2 razy w tygodniu tez :tak:
a ostatnio własnie kupowałam za 70 zł w aptece 500 ml masakra:szok:

No i fajnie...nam na szkole rodzenia polecili uzywac tych kosmetykow dla Bejbisa, na ktore sama nie mam uczulenia. Zadziwiajace, ale na Oilatum mam. Zostalo Bambino, a jesli chodzi o odparzeniowe - mamy z AA kremik. Mam nadzieje ze sie sprawdzi...

reklama
Do góry