reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

My zdecydowalismy sie na Baby Merc ostatecznie ale nie przez allegro. Poszukamy po zaprzyjaznionych hurtowniach;-)

reklama
zapraszam
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
moja córcia to styczniówka 2008 więc ciuszki będą pasowały na wasze małe na wiosne-jesień
Mam też paczkę ciuszków na lato oraz ubranko do chrztu na wiosnę-lato firmy TUP TUP w stanie idealnym-raz założone (sukienka sweterek kapelusz body rajstopy i skarpetki) Idealne na chrzciny na wielkanoc lub na lato(r68-74) zdjęcia ma maila
jeszcze raz ja ponieważ ktoś mi zwrócił uwagę ze link się nie otwiera Podaje prawidłowy
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Żabcia to zależy czego potrzebujesz. Ja uważam, że jeżeli ma się samochód to potrzebny jest fotelik. A przy wózkach wielofunkcyjnych zazwyczaj fotelik można wpiąć z stelaż, co nie raz może być przydatne. Dlatego ja kupię wielofunkcyhjny.

Ja zakupiłam wczoraj śpiworek dla maleństwa i kolejne body tym razem z długim rękawkiem :D Mąż się zaczyna niepokoić, że się u mnie zaczęła faza na kupowanie - a ja przecież oprócz paru ciuszków nic nie mam... A tak w ogóle to zacznie się już całkiem niedługo bo czekam jeszcze na dwie odpowiedzi ze sklepów internetowych i jak tylko je dostanę to cała masa rzeczy będzie do zamówienia :D

reklama
Ja mam podobnie, chyba lepiej by było jakbym w ogóle nie wychodziła z domu, bo zawsze coś kupię, i też mam śpiochy kubusiowe :-), z tesco w trzypaku zakupiłam, są bardzo fajne.

Do góry