reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Macie racje, w internecie o wiele bardziej opłaca się kupić oilatum, nawet pomimo kosztów wysyłki, ja zakupiłam 500 ml oilatum soft za 49,90, ale jak się rozpędziłam to jeszcze sudocremy wzięłam 250 do domu i 60 - mniejsze a praktyczniejsze opakowanie na wyjście z domu, cenowo bardzo się opłaca :tak:

Polski i tani odpowiednik Oilatum to Oillan. Polecam. Dużooooo taniej:) a efekt ten sam.

Klucha,czemu miałabym się śmiać:sorry2:
Karmiłam 13,5 miesiąca:tak:,to nawały się czasami zdarzały.

no bo nie wiem co mam myslec o tej kapuscie bo nigdy takich rzeczy nie slyszalam :)
13,5 msca na cycku to duzo. wow
ja daje sobie pol roku tylko bo chcem wrocic do pracy

Zawsze możesz karmić po powrocie do domu.;-)
Okład z rozbitych,schłodzonych liści kapuchy (po karmieniu) przynosi ulgę przy nawale.:tak:

w sumie to nawet o tym myslalam bo bede wracac do mojej knajpy na weekendy tylko wiec odciagnac troche na karmienie i po powrocie kolo 1 w nocy znow karmienie czy cos w tym stylu. wogole to zobaczymy czy bedzie chcialo cycka :)

reklama
Do góry