reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Olaf? fajnie :tak:mocno brzmi!!
Ja też zamówiłam regały na książki.. ale mają je przywieźć dopiero 6 listopada.. to już dzidzi będzie na świecie...
no chyba wreszcie zapadła decyzja i będzie mały Olo :))))
mi chyba zaczął się etap wicia gniazda bo nawet naklejki na przedpokoju (motyw kwiatowy) mój Daniel musiał przykleić :))))
Cały czas przestawiam na półkach i organizuję przestrzeń, o ile samopoczucie mi pozwala i to ciśnienie.

reklama
A ja wlasnie upatrzylam sobie posciel z mamo-tato ktora ma nam kupic moja ciocia.
Poniewaz jak pisalam na innym watku, nasza sypialnia jest naciapana w kolorze rozowym, to posciel ma byc blekitna, gladka z aplikacja serduszka(serduszka w blekicie-konkretna nazwa). Powiem cioci aby kupila zestaw poszewka+poszwa+ochraniacz+baldachim(wymysl mojego M ktory twierdzi, ze zasloni on troche tapete-i w sumie ma racje)+stelaz, a my dokupimy zaslonki gladkie blekitne do kompletu(potem pojda do pokoju chlopaczkow wiec sie przydadza), 2 przescieradelka i moze rozek.
Mam juz 2komplety poscieli po pierwszym synku, ale sa bardzo wzorzyste I kolorowe(bo wtedy nasza sypialnia byla rozowa, ale jednolita, gladka) no a chcialoby sie tez cos nowego:)
kupiłam tą samą pościel z mamo tato jakiś miesiąc temu, jest śliczna, tez wybrałam serduszka w błękicie bo jest delikatna, tylko że baldachim wzięłam z białymi przezroczystymi wstawkami bo ten wydawał mi się za ciężki

wspaniała pościel, bardzo w moim guście :-)
Ciesze sie, ze komus oprocz mnie rowniez sie podoba:-D:-D:-D
kupiłam tą samą pościel z mamo tato jakiś miesiąc temu, jest śliczna, tez wybrałam serduszka w błękicie bo jest delikatna, tylko że baldachim wzięłam z białymi przezroczystymi wstawkami bo ten wydawał mi się za ciężki
Oj, to jest nas wiecej:-)
Tez wolalabym baldachim np szyfonowy(bo jest wlasnie lzejszy) ale prześwitywałaby mi tapeta, a tak to chociaz bedzie element wspolny z zaslonkami. Najpierw chcialam kupic material i szyc i baldachim i zaslonki, ale po przeliczeniu kosztow i moich zdolnosci:sorry: stwierdzilam, ze lepiej doplace 20 zl a bede miec przynajmniej ladnie.

Juz napisalam maila do ciotki, i jak da rade to zamowie ja w przyszlym tygodniu:-)
Juz nie moge sie doczekac:-D:-D:-D

ja za termometr dałam 6,20 ale teraz sobie tak myślę że to jest nie potrzebne:(
dziewczyny a napiszcie o co chodzi z tymi liśćmi z malin?? bo ja pierwsze słyszę, piję herbatę z sokiem malinowym ale o liściach nic nie słyszałam

reklama
Do góry