reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja dzisiaj byłam oglądać materace i się przeraziłam bo uparlam się że kupię taki jak ma Zuzia i okazało się że kosztuje ok 300 zł :szok:mąż mnie oświecił że materac Zuzki kosztował jeszcze więcej bo byl na 140 (akurat sam wybierał) czego ja nie byłam świadoma ale cóż łożeczko komodę fotelik i wózek Helenka dostała w spadku to chociaż materac będzie miała nowy zastanawiałam się tylko dlaczego jest taki drogi i okazało się że to nie jest pianka-kokos-gryka tylko lateks-kokos-gryka myślę jeszcze nad tymi materacami z pianki termoizolacyjnej ale ich cena to też ok 300 zł
więc chyba nie będę eksperymentować bo tem materac który ma Zuzia jest super i nie ma porównania do tych innych które widziałam w sklepie

właśnie oglądam gazetkę z biedronki i od 15 .10 maja być
* rajstopki fajnie takie z krówka na pupie czy pieskiem za 6,99 szt
rozmiar 68/74 - 80/86
i od 22.10
* kombinezon niemowlęcy takie słodki misiowi z uszkami ;) , naprawdę uroczo wygląda na zdjęciu
rozmiary 62-86 , 49,99 zł
* śpioszki , pajacyk, bluza ze spodniami
rozmiary 56-86
cena 19,99 za sztukę lub komplet

Trzymaj fason

właśnie oglądam gazetkę z biedronki i od 15 .10 maja być
* rajstopki fajnie takie z krówka na pupie czy pieskiem za 6,99 szt
rozmiar 68/74 - 80/86
i od 22.10
* kombinezon niemowlęcy takie słodki misiowi z uszkami ;) , naprawdę uroczo wygląda na zdjęciu
rozmiary 62-86 , 49,99 zł
* śpioszki , pajacyk, bluza ze spodniami
rozmiary 56-86
cena 19,99 za sztukę lub komplet

Trzymaj fason

bardo mi sie podobaja te rajstopki:-)i chyba sie skusze...tj na bluze ze spodniami bo to smieszne pieniadze kosztuje:-)kombinezony cudne ale ja juz mam 3wiec mi starczy:-)
Ola a Ty co bedziesz z tego kupowac??

to jest tzw. tes machine u nas w Anglii jest ona dostepa dla kazdej rodzacej za darmo jako jeden ze srodkow przeciwbolowych. mi np. zapropoowano skorzystanie z tego, z tym ze podkreslono, ze na jedne babki dziala a a inne nie. trzeba by bylo poszukac na internecie opini babek ktore to uzywaly.

cześć, czy słyszałyście o takim urządzeniu? ciekawa jestem czy ktoś już to wypróbował...
Elle TENS poród bez bólu technologia Opti-Max (774854671) - Aukcje internetowe Allegro
czytałam o tym w gazecie. Na "sposobach radzenia..." dziewczny troszkę pisały o tym.

Ja byłam dziś w biedronce i glądałam te spiworki ale nie zdecydowałam się kupić, bo zbyt cienkie moim zdaniem. ja chciałam zamiast kołdry na noc a to jednak za mało. Musze kupić taki gruby w sklepie, bo cienki polarowy (zamiast kocyka) to już mam.

reklama
Do góry