Ja dziś polatałam po Ikei i pokupowałam pare drobiazgów. Jestem jednak zła bo nie było gryzaka na łóżeczko a właśnie po niego specjalnie pojechałam. Pojechałam jeszcze na giełde zwierząt aby zrobić zapasy dla mojego szynszylka bo później to juz raczej nie bede miała czasu ani siły latać za brakującym jedzeniem dla niego.
reklama
Ladna ta chusta. Podoba mi sie zwlaszcza jej kolorek. Ona jest taka milusia mechata? Taka wydaje sie byc na zdjeciu. Ja mozna stosowac od chwili narodzin, prawda? Duzo za nia dalas? Nowa czy uzywana?
Ale pytan zadalam...
:-)
on jest sztruksowa, milutka i mieciutka, ale nie mechata (w sumie dobrze). Tak, jest od urodzenia i bardzołątwo ją stosować, bo wkładasz do niej maluszka, a dopiero potem przekłądasz przez ramię

kupiłam używaną na allegro (ale nie ma śladów używania zadnych..) wylicytowałąm 77 zł. + 15 za przesyłkę. W sklepie 189 zł. Marka - bebelulu typ lulu. Są różne oczywiście, ale doświadczone koleżanki mi poleciły właśnie tę, jako najbardziej funkcjonalną

R
rouż
Gość
Wlasnie ogladam je na allegro. Sa fajne:-)
on jest sztruksowa, milutka i mieciutka, ale nie mechata (w sumie dobrze). Tak, jest od urodzenia i bardzołątwo ją stosować, bo wkładasz do niej maluszka, a dopiero potem przekłądasz przez ramięma ściągane boki, więc dzidzia ma w chuście prawie jak w macicy :-) no i można w niej bardzo dyskretnie nakarmić
nawet idąc...
kupiłam używaną na allegro (ale nie ma śladów używania zadnych..) wylicytowałąm 77 zł. + 15 za przesyłkę. W sklepie 189 zł. Marka - bebelulu typ lulu. Są różne oczywiście, ale doświadczone koleżanki mi poleciły właśnie tę, jako najbardziej funkcjonalną![]()

W dobrej cenie ja kupias

Ale się cieszę
)) Właśnie wygrałam aukcję na karuzelę: KARUZELA FISHER PRICE ZYRAFA MUZYKA SUPER!!! (760657068) - Aukcje internetowe Allegro
Ale się cieszę)) Właśnie wygrałam aukcję na karuzelę: KARUZELA FISHER PRICE ZYRAFA MUZYKA SUPER!!! (760657068) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajna!! a cena jeszcze fajniejsza

R
rouż
Gość
Tez super zakup i cena jak na ta marke jest rewelacyjnaAle się cieszę)) Właśnie wygrałam aukcję na karuzelę: KARUZELA FISHER PRICE ZYRAFA MUZYKA SUPER!!! (760657068) - Aukcje internetowe Allegro

dziubasek08
Fanka BB :)
a ja ostatnio wdrożyłam zakupy dla siebie bo cały czas tylko dla Olafa kupujemy
)))
I kupilismy sobie sprzęt grający
)), regał na książki, ja mase kosmetyków, bo potem przeciez będę dla dziecko wszystko kupować a nie dla siebie
))
I kupilismy sobie sprzęt grający
R
rouż
Gość
A ja wlasnie upatrzylam sobie posciel z mamo-tato ktora ma nam kupic moja ciocia.
Poniewaz jak pisalam na innym watku, nasza sypialnia jest naciapana w kolorze rozowym, to posciel ma byc blekitna, gladka z aplikacja serduszka(serduszka w blekicie-konkretna nazwa). Powiem cioci aby kupila zestaw poszewka+poszwa+ochraniacz+baldachim(wymysl mojego M ktory twierdzi, ze zasloni on troche tapete-i w sumie ma racje)+stelaz, a my dokupimy zaslonki gladkie blekitne do kompletu(potem pojda do pokoju chlopaczkow wiec sie przydadza), 2 przescieradelka i moze rozek.
Mam juz 2komplety poscieli po pierwszym synku, ale sa bardzo wzorzyste I kolorowe(bo wtedy nasza sypialnia byla rozowa, ale jednolita, gladka) no a chcialoby sie tez cos nowego
Poniewaz jak pisalam na innym watku, nasza sypialnia jest naciapana w kolorze rozowym, to posciel ma byc blekitna, gladka z aplikacja serduszka(serduszka w blekicie-konkretna nazwa). Powiem cioci aby kupila zestaw poszewka+poszwa+ochraniacz+baldachim(wymysl mojego M ktory twierdzi, ze zasloni on troche tapete-i w sumie ma racje)+stelaz, a my dokupimy zaslonki gladkie blekitne do kompletu(potem pojda do pokoju chlopaczkow wiec sie przydadza), 2 przescieradelka i moze rozek.
Mam juz 2komplety poscieli po pierwszym synku, ale sa bardzo wzorzyste I kolorowe(bo wtedy nasza sypialnia byla rozowa, ale jednolita, gladka) no a chcialoby sie tez cos nowego
A ja wlasnie upatrzylam sobie posciel z mamo-tato ktora ma nam kupic moja ciocia.
Mam juz 2komplety poscieli po pierwszym synku, ale sa bardzo wzorzyste I kolorowe(bo wtedy nasza sypialnia byla rozowa, ale jednolita, gladka) no a chcialoby sie tez cos nowego![]()
wspaniała pościel, bardzo w moim guście :-)
reklama
a ja ostatnio wdrożyłam zakupy dla siebie bo cały czas tylko dla Olafa kupujemy)))
I kupilismy sobie sprzęt grający)), regał na książki, ja mase kosmetyków, bo potem przeciez będę dla dziecko wszystko kupować a nie dla siebie
))
Olaf? fajnie

Ja też zamówiłam regały na książki.. ale mają je przywieźć dopiero 6 listopada.. to już dzidzi będzie na świecie...