reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

oo bardzo ciekawią mnie te bluzki. One takie kopertowe czy z jakimiś rozcięciami? Można to gdzieś w necie zobaczyć?
.
ta z h&mMAMA wygląda jak poniżej. Tak tak, biustonosz jest w kolorze cielistym, hihi ;-) Są też białe i czarne, z rękawem krótkim i z długim... noszę je w ciąży bo są dosc luźne, zamierzam nosić też w przyszłe lato.. Tzn, teraz są już strasznie opięte, luźne były na początku ciąży i będą właśnie w przyszłe lato

No to niezle,moj syn w styczniu bedzie mial 4 latka i nosi ubrania na 104,w niektore 98 tez jeszcze wchodzi :)

moja sześciolatka nosi ubrania na 122, ale spódnice ma 98-104 :-), jest baardzo szczuplutka :eek:

Załączniki

• IMG_3904-przed.jpg
    IMG_3904-przed.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_3905_po.jpg
    IMG_3905_po.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Dzięki dziewczyny za te bluzki. Ja poprzednio używałam zwykłe kopertowe.

Dziewczynki, która ma ochote na krówkę?
KROWKA KROWA W ŁATY KOMBINEZON PAJACYK (755148715) - Aukcje internetowe Allegro
natknęłam się na nią szukając kostiumu na Hallowen dla Kubusia.

gdyby byla na ebayu to pewnie bym juz obstawiala :-D no ale na allegro to nie mam jak... no ale powinien to zobaczyc jeden z naszych tatusiow- weterynarz i maniak krowek heheh :-):-)

hejka, pochwalę się wam wczorajszymi zakupami :)))

Sliczne zakupy :-)

hihi sorki. Dziewczyny mi się pomysliły. Na suwaczku masz "córka" i nie wiedziałam która jest która ;-)

A dziewczyny, które kupowąły chustę do noszenia wiązaną? Próbowałyście już? I jak Wam idzie? Ja cały czas uczę się kołyski ciagle mi jeden za długi ogon zostaje. Zastanawiam się czy ja to opanuję??

Ja teraz bede kupowac chuste. A jaka masz elastyczna czy tkana? No i ponoc kolyska nie powinna byc stosowana przed pierwszym usg bioderek, wiec na poczatek kieszonka - moze byc stosowana od pierwszych dni. Na szczescie mam kumpele, ktora mi pomoze. Nosila swoja mala tylko w chuscie od urodzenia (rodzila zima) i jestem w szoku jak latwo i szybka sie mota. A ja niestety musze kupic chuste w tajemnicy bo moj Pan Przemadrzaly sie na nia nie zgadza :wściekła/y:

krowka zdecydowanie czadowa....:-)
a moj D przytargal do domu spodniczke i bluzeczke dla malej z monsoon-a....
pewnie znowu zobaczyl w pracy i nie mogl sie oprzec....musze mu tylko powiedziec zeby bral wieksze rozmiary jak juz bo tych do 3 miesiecy narazie dosyc....

reklama
krowka zdecydowanie czadowa....:-)
a moj D przytargal do domu spodniczke i bluzeczke dla malej z monsoon-a....
pewnie znowu zobaczyl w pracy i nie mogl sie oprzec....musze mu tylko powiedziec zeby bral wieksze rozmiary jak juz bo tych do 3 miesiecy narazie dosyc....

jezu... mój nigdy nie kupił naszym dzieciom żadnego urbranka :eek: a moje zakupy zawsze traktuje jak jakies fanaberie :no: zazdroszczę Katrenki!!!
Ja włąśnie kończę licytować bujaczek... ciśnienie mi skoczyło od tego

Do góry