reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

oo bardzo ciekawią mnie te bluzki. One takie kopertowe czy z jakimiś rozcięciami? Można to gdzieś w necie zobaczyć?
.
ta z h&mMAMA wygląda jak poniżej. Tak tak, biustonosz jest w kolorze cielistym, hihi ;-) Są też białe i czarne, z rękawem krótkim i z długim... noszę je w ciąży bo są dosc luźne, zamierzam nosić też w przyszłe lato.. Tzn, teraz są już strasznie opięte, luźne były na początku ciąży i będą właśnie w przyszłe lato

No to niezle,moj syn w styczniu bedzie mial 4 latka i nosi ubrania na 104,w niektore 98 tez jeszcze wchodzi :)

moja sześciolatka nosi ubrania na 122, ale spódnice ma 98-104 :-), jest baardzo szczuplutka :eek:

Załączniki

• IMG_3904-przed.jpg
    IMG_3904-przed.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 22
  • IMG_3905_po.jpg
    IMG_3905_po.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Dzięki dziewczyny za te bluzki. Ja poprzednio używałam zwykłe kopertowe.

Dziewczynki, która ma ochote na krówkę?
KROWKA KROWA W ŁATY KOMBINEZON PAJACYK (755148715) - Aukcje internetowe Allegro
natknęłam się na nią szukając kostiumu na Hallowen dla Kubusia.

gdyby byla na ebayu to pewnie bym juz obstawiala :-D no ale na allegro to nie mam jak... no ale powinien to zobaczyc jeden z naszych tatusiow- weterynarz i maniak krowek heheh :-):-)

hejka, pochwalę się wam wczorajszymi zakupami :)))

Sliczne zakupy :-)

hihi sorki. Dziewczyny mi się pomysliły. Na suwaczku masz "córka" i nie wiedziałam która jest która ;-)

A dziewczyny, które kupowąły chustę do noszenia wiązaną? Próbowałyście już? I jak Wam idzie? Ja cały czas uczę się kołyski ciagle mi jeden za długi ogon zostaje. Zastanawiam się czy ja to opanuję??

Ja teraz bede kupowac chuste. A jaka masz elastyczna czy tkana? No i ponoc kolyska nie powinna byc stosowana przed pierwszym usg bioderek, wiec na poczatek kieszonka - moze byc stosowana od pierwszych dni. Na szczescie mam kumpele, ktora mi pomoze. Nosila swoja mala tylko w chuscie od urodzenia (rodzila zima) i jestem w szoku jak latwo i szybka sie mota. A ja niestety musze kupic chuste w tajemnicy bo moj Pan Przemadrzaly sie na nia nie zgadza :wściekła/y:

krowka zdecydowanie czadowa....:-)
a moj D przytargal do domu spodniczke i bluzeczke dla malej z monsoon-a....
pewnie znowu zobaczyl w pracy i nie mogl sie oprzec....musze mu tylko powiedziec zeby bral wieksze rozmiary jak juz bo tych do 3 miesiecy narazie dosyc....

reklama
krowka zdecydowanie czadowa....:-)
a moj D przytargal do domu spodniczke i bluzeczke dla malej z monsoon-a....
pewnie znowu zobaczyl w pracy i nie mogl sie oprzec....musze mu tylko powiedziec zeby bral wieksze rozmiary jak juz bo tych do 3 miesiecy narazie dosyc....

jezu... mój nigdy nie kupił naszym dzieciom żadnego urbranka :eek: a moje zakupy zawsze traktuje jak jakies fanaberie :no: zazdroszczę Katrenki!!!
Ja włąśnie kończę licytować bujaczek... ciśnienie mi skoczyło od tego

Do góry