My mamy już praktycznie wszystko, komoda do przewijania jak P złożył tak dalej stoi już miesiąc, bo stwierdziłam, że musi się wywietrzyć zapach drewna(przecież nie będę dziecka zaczadzać
). A teraz to bez sensu składać heh.
Wczoraj kupiłam na allegro fotelik, stwierdziłam, że czy teraz czy za miesiąc to bez różnicy a oferta chyba dobra bo ze śpiworkiem
Fotelik Maxi Cosi Cabrio ImageLine (756081987) - Aukcje internetowe Allegro
Mam też termometr dla maluszka ale taki do ucha bo mierzy w 1sec. i stwierdziłam, że chyba lepiej się sprawdzi przy malutkim dziecku. A przy okazji my też skorzystamy
Zostały jeszcze do kupienia adaptery do fotelika no i parę rzeczy kosmetycznych, plus pampersy. No i torba do wózka. A tak do jestem zwarta i gotowa !:-) Te moje przygody już i mnie i P nauczyły trochę, i wolimy być gotowi zawczasu bo nie wiadomo, czy malutka nie zechce nas wcześniej zaskoczyć znienacka
I o dziwo P przestał marudzić i zrzędzić "a po co już, jeszcze czas, a czemu aż tyle, a inni jakoś kupowali później" bo sam się przekonał, że nie znamy dnia ani godziny
A te chusty super, ja też planuję kupić ale poczekam z tym do narodzin małej. Żeby już na niej "mierzyć"