reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Nam na szkole rodzenia położna powiedziała, żeby stanik do karmienia najlepiej kupić Canpol Babies (ok. 40 zł) i to najlepiej o dwa rozmiary większy niż się ma teraz, ponieważ po porodzie będziemy do niego wkładać różnego rodzaju wkładki, możliwe, że nakładki Avent na wyciekające mleko, lub także kapustę na obolałe piersi i potrzebne będzie miejsce na tego typu wynalazki.
Darować sobie należy więc drogie staniczki i staniczki z fiszbinami.
a ja sie pochwale moim zakupem z ebay-a
sliczna mata a jaka to firma??
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja kupiłam taki MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 160x70 ŁÓŻECZKO (707856002) - Aukcje internetowe Allegro tylko ten jest duży dlatego drogi, a mniejsze sa dużo tańsze. Jest naprawdę super wygodny, ani za twardy ani za miękki. Tylko szczerze mówiąc tej gryki to ma bardzo mało. Jak Ci zalezy na większej ilości to raczej gdzie indziej musisz kupić. Zrobie fotkę ttej gryki i Ci pokażę, ale dopiero koło 14 jjak mały pójdzie na drzemkę, bo teraz na spacer śmigamy.Kat mam taką samą matę tylko używaną :-)
Dziewczyny do jakiego sprzedawcy na Allegro polecacie kupić materac na łożeczko 70x140(kokos-pianka-gryka) ?????
Canpol sa fajne i dość wygdne ale zupełnie nie są eleastyczne. Najmniej elastyczny stanik jaki w zyciu miałam. Raczej nie radzę, go kupować przed porodem i ustaleniem laktacji, bo on się nie naciągnie i nie dopasuje do piersi.Nam na szkole rodzenia położna powiedziała, żeby stanik do karmienia najlepiej kupić Canpol Babies (ok. 40 zł) i to najlepiej o dwa rozmiary większy niż się ma teraz, ponieważ po porodzie będziemy do niego wkładać różnego rodzaju wkładki, możliwe, że nakładki Avent na wyciekające mleko, lub także kapustę na obolałe piersi i potrzebne będzie miejsce na tego typu wynalazki.
Ja na razie kupiłam 2 zwykłe za bazarze po 10zł a po jakims tygodniu jak już będę wiedziala jaki rozmiar to kupię sobie jakieś ładniutki.
katrenki
Fanka BB :)
Mamas & Papas nazywa sie Lottie Ladybirdsliczna mata a jaka to firma??
Tez wlasnie dumam jaki stanik zakupic. Czytalam, ze przy karminiu piersia nie poleca sie stanikow z fiszbina. Poza tym mam tez problem z tym rozmiarem? Czyli co?Kupowac na taki rozmiar jak mam teraz?
możliwe że się nie poleca, ale jak mam do wyboru trzymać piersi na swoim miejscu, albo pozwalać im się wyslizgiwać ze stanika i coraz bardziej obwisać, to wybieram to pierwsze. Wykarmiłam dwoje dzieci i biust mam na swoim miejscu i w prawie pierwotnym kształcie :-)
katrenki
ja kupilam jeden taki typowy zwykly bawelniany do karmienia....ale jak go przymierzylam to piersi trzyma beznadziejnie.....ale mysle, ze decyzje podejme jak juz zaczne karmic i wtedy dokupie sobie co mi bedzie najlepiej pasowalo bo teraz trudno stwierdzic....
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A propos staników do karmienia mam pytanie do dziewczyn z Ie;
Czy i gdzie widziałyście tutaj staniki do karmienia??? Szukam i szukam i nic - może nie zaglądam gdzie trzeba... już sama nie wiem
Nie chcę kupowac przez internet bo ja z tych co lubią przymierzać...
Ratunku!
Czy i gdzie widziałyście tutaj staniki do karmienia??? Szukam i szukam i nic - może nie zaglądam gdzie trzeba... już sama nie wiem
Nie chcę kupowac przez internet bo ja z tych co lubią przymierzać...
Ratunku!
reklama
MONIA-AREK
Z tymi fiszbinami, to chodzi o to, że moga blokowac kanaliki mleczne, a tym samym przepływ mleka czemu towarzyszy ból. Nie chodzi o wygode, tylko o to, żeby sobie nie zaszkodzic.