_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja własnie zachw2ycam się moimi pościelami, firankami i kocykiem do wózeczka....
suuuuper
suuuuper
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acha, Klaudzia i Katrenki, kupowala ktoras z was taki specjalny kosz na pieluszki, na te tasmy co od razu je sprasowuja i pakuja? Ile z takie tasmy pieluch sie opakuje? Bo nie wiem czy warto to brac, te tasmy wymienne sporo potem kosztuja...
mi o takie sie podobaja i zastanawiam sie
FISHER PRICE RAINFOREST ORGANIZER NA PIELUCHY (742843539) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem cyz to faktycznie przydatne
Te śmietniki na pieluchy są fajne, ale i tak do momentu, gdy dziecko nie je słoiczkow czy modyfikowanego mleka, bo wtedy po prost juz tak kupki śmierdza, że i tak nie ma ich co trzymac w tym śmietniku. Tylko same z siuśkami. Takze taki kosz jest na 4-5miesiecy. Poza tym one nie sprasowuja pieluch. Z firmy Tommee Tippee każda pielucha sie osobno pakuje, bo przekrecasz pokrywe jak wlozysz pieluch, a firmy Angelcare Captiva jest po prostu jak zwykly kosz. Wkłady kosztuja około 25zł, a na długo nie wystarcza, bo na poczatku pieluchy małe, ale czesto trzeba zmieniac, a potem to juz pieluchy są większe i mniej sie miesci. Też chciałam go kupic, ale sie rozmysliłam.
Aha, moja koleżanka stosuje zwykłe worki na śmieci i nie kupuje wkładów, bo by zbankrutowala...
Dzieki za porade, widze ze jestes w temacie, zorientowana co i jak Niby na stronce pisza ze jedna kasetka na ok. m-c starcza, ale pewnie to zawyzone jest. Sama juz nie wiem, kurde.
A mi kolezanka na carbudzie kupila podgrzewacz aventu za 50p Ceny sa smieszne czasami