reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A ja wlasnie patrze na allegro i masakra. Wszystkie staniki w rozsadnej cenie(a zreszta tez te drogie) sa w rozmiarach najmniej C, a ja bede potrzebowac max B...chyba sie naszukam...

reklama
A propos staników do karmienia mam pytanie do dziewczyn z Ie;
Czy i gdzie widziałyście tutaj staniki do karmienia??? Szukam i szukam i nic - może nie zaglądam gdzie trzeba... już sama nie wiem :sorry2:
Nie chcę kupowac przez internet bo ja z tych co lubią przymierzać...
Ratunku! :sorry2:
h&m zdaje sie ma mysle, ze w m&s tez powinny byc

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z monitorem oddechu? Któraś używała może przy poprzednim dzieciątku albo słyszała jakieś opinie? Ja chcę kupić, ale nie wiem czym się kierować przy wyborze.

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z monitorem oddechu? Któraś używała może przy poprzednim dzieciątku albo słyszała jakieś opinie? Ja chcę kupić, ale nie wiem czym się kierować przy wyborze.

na forum mam wcześniaków będziesz miała sporo doświadczonych mam w tym zakresie..

Royanna, ten sprzedający ma spory wybór rozmiarów staników, chyba bez fiszbin
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA DLA MAMY KARMIĄCEJ 80 B (730138610) - Aukcje internetowe Allegro
A fiszbiny przeważnie kończą się w połowie cycucha od strony pachy i tu już może być problem.. Ja mam taki biust, że przeważnie mnie uwierają w pierś. Na zajęciach o laktacji stanowczo odradzano fiszbiny.
też gdzieś czytałam żeby unikać staników z fiszbinami w trakcie karmienia. Ja mam na razie dwa białe zwykłe ale nie wiem czy się sprawdzą bo te odpinane miseczki mnie wkurzają. Zobaczę jak to będzie i wtedy będę kupować.

Ja kupiłam dwa staniki do karmienia i one nie mają normalnych fiszbin, tylko to są chyba fiszbiny żelowe, tzn bardzo miękkie i giętkie, w ogóle ich nie czuc i nie uwierają, a ładnie trzymają piersi na swoim miejscu :happy:

Dzieki Malina.
Fiszbiny nie sa dobre. Mnie juz w tej chwili uwieraja, bo ja mam biust wprawdzie nieduzy, ale rozkladajacy sie na boki, wiec podczas laktacji moze byc jeszcze wiekszy problem. W poprzedniej ciazy mialam zwykle bawelniane bez fiszbin i nie odpinane, najzwyklejsze. I nie przeszkadzalo mi to wcale.

reklama
Do góry