reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No to można łatwo policzyc ile bedzie szlo tych wkladow na poczatek, skoro dzieciatko je około 7razy na dobe i czasem potrafi sie załatwic po każdym karmieniu.

No wlasnie, na pewno nie starczy na miesiac, moze na tydzien max. A te wsklady sa drozsze nic tez kosz caly. Ehh, zastanowie sie wiec jeszcze czy warto.

No wlasnie, na pewno nie starczy na miesiac, moze na tydzien max. A te wsklady sa drozsze nic tez kosz caly. Ehh, zastanowie sie wiec jeszcze czy warto.
u nas to nie duży wydatek więc można sobie pozwolić...
ale myślę że co siku też pampersa nie będziesz zmieniać...
a nawet możesz gtylko te po kupce do tego kosza wkładać bo same siki nie śmierdzą i możesz spokojnie do kuchenego kosza wrzucać mniej brudne pampersy....:sorry2:

Dziewczyny,kupowalyscie w koncu te staniki do karmienia? Bralyscie o rozmiar wieksze miseczki? Bo ja musze w koncu kupic i nie wiem czy brac duzo wiekszy.

zaopatrzylam sie jak narazie w 3, ale nie odrywalam metek, a i paragon trzymam, bo sama nie wiem jakie rozmiary nalezy kupic. obecnie piersi nie przybraly mi w miseczce od poczatku ciazy, jedyne co musialam zrobic to kupic wieksze pod biustem, a to automatycznie sprawia, ze miseczka jest wieksza i jeden staniczek kupilam na 38C, jeden 36D, i jeszcze jeden 38 C ale miekki wiec moze sie jeszcze troszke naciagnac, ale w tych C mam troszeczke luzu. czytalam, ze piersi pozostaja takiej wielkosci jak w czasie ciazy, jedyny ewenemet to te 4 dni tzw nawalu kiedy to powiekszaja sie masakrycznie i pozniej dopiero podaz dostosowuje sie do popytu :D

zaopatrzylam sie jak narazie w 3, ale nie odrywalam metek, a i paragon trzymam, bo sama nie wiem jakie rozmiary nalezy kupic. obecnie piersi nie przybraly mi w miseczce od poczatku ciazy, jedyne co musialam zrobic to kupic wieksze pod biustem, a to automatycznie sprawia, ze miseczka jest wieksza i jeden staniczek kupilam na 38C, jeden 36D, i jeszcze jeden 38 C ale miekki wiec moze sie jeszcze troszke naciagnac, ale w tych C mam troszeczke luzu. czytalam, ze piersi pozostaja takiej wielkosci jak w czasie ciazy, jedyny ewenemet to te 4 dni tzw nawalu kiedy to powiekszaja sie masakrycznie i pozniej dopiero podaz dostosowuje sie do popytu :D

ja nigdy nie używałam biustonoszy do karmienia, bo one są cienkie i po pierwsze kiepsko trzymają dużą pierś a po drugie widać w nich przez bluzkę wkładki laktacyjne.. Używałam jak zawsze sztywnych staników na fiszbinach, albo płytkich bardotek, albo rozpinanych z przodu.:tak: w takie też zaopatrzę się tym razem jak mi się rozmiar ustali

a ja sie pochwale moim zakupem z ebay-a :happy:
!B,DRHQwCGk~$(KGrHgoH-D!EjlLl0oH(BKpqoF4W1w~~_35.JPG

reklama
Kat mam taką samą matę tylko używaną :-)

Dziewczyny do jakiego sprzedawcy na Allegro polecacie kupić materac na łożeczko 70x140 (kokos-pianka-gryka) ?????

Do góry