reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kat mam taką samą matę tylko używaną :-)

Dziewczyny do jakiego sprzedawcy na Allegro polecacie kupić materac na łożeczko 70x140 (kokos-pianka-gryka) ?????

Olica, ja kupiłam taki materac w hurtowni Bajka za 75 zł. Jest super i nie musisz płacić za przesyłke. Dołączam zdjęcie materacyka, jeszcze w foli :)

Załączniki

• STA73510.jpg
    STA73510.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 25
reklama
A fiszbiny przeważnie kończą się w połowie cycucha od strony pachy i tu już może być problem.. Ja mam taki biust, że przeważnie mnie uwierają w pierś. Na zajęciach o laktacji stanowczo odradzano fiszbiny.

malina - uwierają Cię nie dlatego, że masz taki biust, tylko po prostu masz źle dobrany biustonosz :baffled: jak większośc kobitek niestety ... Źle dobrany biustonosz może nawet zrobić krzywdę.. Moje fiszbiny kończą się tam gdzie kończy się pierś :tak:
Oczywiście wcale Was nie namawiam na biustonsz z fiszbinami, każdy dba o biust jak chce :-) i nie u każdego sprawdza się pewnie ten sam sposób.

Rayanna, u mnie ten sam ból, biust na boki idzie zamiast dumnie do przodu;-)
Uszczywnianae bez fiszbin mieli jakiś czas temu w La Senzy, rewelka.. A fiszbiny żelowe?? Ciekawe rozwiazanie...

Royanna ja kupiłam niestety za normalną cenę biustonosza w sklepie, kosztowały oba po 70 zł, ale nie miałam wyboru bo bez mierzenia nie potrafię kupić, a źle się czułam na tych zakupach, więc M mnie przekonał że jak w pierwszym sklepie z bielizną będą mi odpowiadac to bierzemy bez względu na cenę i wracamy do domu :sorry2:
Kilka tygodni wcześniej mierzyłam w hurtowni dziecięcej takie zwykłe, ale wyglądały jak "babcine" :szok: A te co kupiłam nawet M się podobają.
Firma ALLES, zaraz poszukam może są na allegro. Tylko od razu zaznaczam że były też z tej firmy ze zwykłymi fiszbinami, więc mogę tylko ręczyć za te modele które sama kupiłam :)

Dzięki za info o Bajce :-)
Ale to jest gryka-kokos-pianka ????

Macie już łożeczka rozłożnone ???
Nie wiem kiedy rozłozyć swoje.

Tak to jest gryka-kokos-pianka. Łóżeczko mamy juz od miesiąca rozłożone :))) A co, niech juz czeka... Wykorzystuję je na przechowywanie rzeczy takich jak pościel, wanna itp...

Ostatnia edycja:
Aza mnie mój M namawia na zakup takiego monitora :tak:
Olica ja jeszcze nie rozłaożyłam, ale już wywietrzyło się bo stoi sobie w częściach :-D

Ja tez uważam że gdy fiszbiny uwierają pierś to jest źle dobrany biustonosz ;-)

reklama
Do góry