Dzięki piękne, ale ja mam już wózeczek
U mnie był z tym dość poważny problem, bo mieszkam w wieżowcu z maleńką windą (wózek musi mieć max 120x70cm), a na dole, czy w piwnicy nie mam miejsca, żeby zostawić. Zresztą zaraz by mi ukradli! Przeszukałam chyba wszystkie możliwe fora, strony producentów itd i u mnie wchodziły w grę tylko 3 modele: Zoom, Jane TwinTwo i Bebe Confort Twin Club. Trafił się nam tanio (1000zł) Bebe Confort i dokonaliśmy zakupu :-) Wózeczek jest super, zwłaszcza, że siedziska spacerowe można dowolnie przekładać i oba rozkładają się na zupełnie płasko (nie wiem, czy jest jeszcze jakiś wózej, który tak ma), w tych siedziskach można wozić nawet noworodki, a dodatkowo mam jeszcze dwa foreliki (jeden tak kosztuje 600zł
). Można zamontować tez jeden fotelik, albo jedno siedzisko, co jest tez fajnym rozwiązaniem, bo gdyby trzeba było gdzieś jechac tylko z jednym dzieckiem, to nie mam problemu z wielkim wózkiem. Poza tym jest lekki, łatwo się składa, właściwie można go obsługiwać jedną ręką. Jest w super stanie, więc jestem zadowolona. Nowy taki zestaw kosztowałby nas ponad 3000zł, więc myślę, że się opłacało. Widywałam te wózki na Allegro i tez kosztowały ok 1000zł, ale bez fotelików, folii, budek itd. Ja mam to wszystko. W razie potrzeby można tez dokupić do niego gondolki. Do tego dostaliśmy gratis całą siatę ślicznych zabawek dla dzidziusiów - gryzaczków, maskotek - wypiorę, wyszoruję i będę miała dla swoich :-)