R
rouż
Gość
Czy mierzy dokladnie temperature? Ja mialam kiedys elektryczny to byl bardzo niedokladny w porownaniu do tradycyjnego, a teraz wlasnie choruje na taki elektryczny ale do ucha, tylko zastanawiam sie, jak wychodzi w mierzeniu temperatury w porownaniu do zwyklego...A przy okazji niedawno kupiłam taki termometr dla chłopaków.
4 W 1 TERMOMETR NA PODCZERWIEŃ DO CZOŁA I UCHA (652132946) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo fajny, polecam. Przdtem używałam zwyklego elektronicznego, ale teraz juz Kuba nie daje sobie w dupkę wkładać
Z rozmiaru 56 i 62 faktycznie dzieciatko szybciutko wyrasta, w 68 dluzej pochodzi a od 74 to juz fajnie-nie szkoda kupowac. Ale na 56 i 62 tez troszke musisz miec, a i tak prac bedziesz na okraglo;-):-)Mamusie mam taki pytanko, wzięliśmy się za zakupki dla naszego syneczka . Z wózkkiem , łóżeczkiem damy radę , ale mam wątpliwości co do ciuszków. Najmniejszy rozmiar to 56 tak? Jak myslicie chyba na ten rozmiar ciuszków to dużo się nie kupuje chyba ? Koleżanka mówiła , żeby kupować najwięcej od 68 rozmiaru. Jak myślicie ? Chciałabym to jakoś rozsadnie zrobić:-)