reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczynki staram sie nadrobic zaleglosi ale piszecie w tak exspresowym tempie ze nie nadazam:)hihihi
moj M zlitowal sie nademna wczoraj i zebym nie myslala o bolu swoim..tak zrobilismy 3 terminy na wozki uzywane u ludzi i ogladalismy je na zywo...jeden byl czerwono-pomaranczowy...jeden vczerwony wpadajacy w bordo no i xxxklaudziaxxx-jeden ten zielony-limonka-ktory ty kupilas...:-)i wsumie ten zielony byl najlepszy -jesli chodzi o zuzycie kolo...bez zadnych wiekszych rys...prawie jak nowy..babeczka kupila taki podwojny wozek..dla dwoch dzieciatek bo za 3 miechy rodzi a ma niecala roczna dzidzie juz..i dlatego sprzedaje ten quinny buzz..super...wszystko w idealnym stanie tylko bez maxi cosi..kosztuje 325euro..troche wiecej niz ty dalas..ale warty jest..bo inni zycza sobie okolo 400...ale za to w stanie oplakanym i juz wyjezdzonym;-)wiec postanowilam ze co mi tam..kupuje go:-)nawet i z tego wzgledu tak jak pisalas ze pasuje i do chlopca i do dziewczynki...a ze mi chyba nie jest jeszcze dane wiedziec co bede miec...wiec wozio jest super:-)takze moj M spisal sie na 5...rehabilitacja zadzialala i poprawila mi humor..juz sie nie moge doczekac jak wozio bedzie stal w domu..bo jak narazie napisal do kobiety meila ze bierzemy go za ta cene jaka chce:tak:chcialabym wkleic zdjecia ale jest zabronione i skopiowalam tylko miniaturke..jak bede miec w domu to sama cykne pare zdjeci i wkleje jeszcze raz..bo na tych to tylko przez lupe patrzec:) 491984549[1].jpg

ps.a ja sie przyznam bez bicia ze prasowac nienawidze...hehehe...ale pierwsze ciuszki wyprasuje wszystkie..tak samo robilam z moimi 2 maluszkami...potem brak czasu..albo lenistwo..prasuje tylko to co musze a to co nie skladam i odkladam do szafki..hihi

reklama
Anja i tak sie oplacalo :-):-):-) hehe A maxi cosi mozna kupic bardzo tanio :) Zerknij na allegro albo na ebeya to sama sie przekonasz :-)
Ciesze sie ze udalo Ci sie go kupic bo jest boski :-):-):-):-) Moj juz czeka na mnie u tesciowej. We wtorek go zobacze :-D

A mnie ciągle prześladują te Wasze Buzzy! :-) Rzadko wychodzę z domu, ale jeśli już, to ciągle widzę kogoś z takim wózkiem! No i zazdroszczę, bo są takie malutkie, zgrabniutkie, a ja będę łazić z wielkim grzdylem na pół chodnika!

A mnie ciągle prześladują te Wasze Buzzy! :-) Rzadko wychodzę z domu, ale jeśli już, to ciągle widzę kogoś z takim wózkiem! No i zazdroszczę, bo są takie malutkie, zgrabniutkie, a ja będę łazić z wielkim grzdylem na pół chodnika!

bura..tu w holandii jak chodzilam po sklepach albo w internecie jak patrzylam za uzywanym moim..to widzialam quinny dla blizniakow...cudenko..i tez bardzo zgrabniutkie...moze warto ci sie zastanowic tez nad uzywanym bo sa w tej samej cenie co dla jednego dzidziusia..jak chcesz to cos poszukam i przesle linka jak mi sie uda..bo w holandii cos specjalnie blokuja by zdjec nie kopiowac..ale moge ci napisac ze taki kosztuje okolo 400euro..sa naprawde boskie i widzialam na ulicy..rowiez zgrabniutkie i tak samo funkcjonalne jak te co kladzia kupila i teraz ja:))):tak:

Bura mi dla blizniakow bardzo sie podobaja wozki fimry "firstwheels" przynajmniej jak widzialam je na necie, pojedyncze widzialam w sklepie i tez bardzo mi sie podobaly. No i jeden obok drugiego. Wygladaja bardzo funkcjonalnie. Ale ty pewnie chcesz jeden za dugim?
Wklejam linka jak cos narazie do pojedynczego bo aktualnie nie ma podwojnych na allegro ale napewno zaniedlugo cos wrzuca :tak: podwojne wygladaja identycznie SUPER LEKKI Firstwheels + Gondola + PREZENT okazja (679152776) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczynki staram sie nadrobic zaleglosi ale piszecie w tak exspresowym tempie ze nie nadazam:)hihihi
moj M zlitowal sie nademna wczoraj i zebym nie myslala o bolu swoim..tak zrobilismy 3 terminy na wozki uzywane u ludzi i ogladalismy je na zywo...jeden byl czerwono-pomaranczowy...jeden vczerwony wpadajacy w bordo no i xxxklaudziaxxx-jeden ten zielony-limonka-ktory ty kupilas...:-)i wsumie ten zielony byl najlepszy -jesli chodzi o zuzycie kolo...bez zadnych wiekszych rys...prawie jak nowy..babeczka kupila taki podwojny wozek..dla dwoch dzieciatek bo za 3 miechy rodzi a ma niecala roczna dzidzie juz..i dlatego sprzedaje ten quinny buzz..super...wszystko w idealnym stanie tylko bez maxi cosi..kosztuje 325euro..troche wiecej niz ty dalas..ale warty jest..bo inni zycza sobie okolo 400...ale za to w stanie oplakanym i juz wyjezdzonym;-)wiec postanowilam ze co mi tam..kupuje go:-)nawet i z tego wzgledu tak jak pisalas ze pasuje i do chlopca i do dziewczynki...a ze mi chyba nie jest jeszcze dane wiedziec co bede miec...wiec wozio jest super:-)takze moj M spisal sie na 5...rehabilitacja zadzialala i poprawila mi humor..juz sie nie moge doczekac jak wozio bedzie stal w domu..bo jak narazie napisal do kobiety meila ze bierzemy go za ta cene jaka chce:tak:chcialabym wkleic zdjecia ale jest zabronione i skopiowalam tylko miniaturke..jak bede miec w domu to sama cykne pare zdjeci i wkleje jeszcze raz..bo na tych to tylko przez lupe patrzec:)Zobacz załącznik 146862
Anja gratuluje zakupu...ja tez poluje na buzza narazie ceny spadly na allegro o ok 300zl ale czekam na wieksze promocje:-)
Oj Ty nasze biedactwo..szkoda ze nie ma podwojnych buzzow:-( i fakt one sie rewelacyjnie prezentuja:-)sa malutkie,zgrabniutkie i maja to cos w sobie:-)
bura..tu w holandii jak chodzilam po sklepach albo w internecie jak patrzylam za uzywanym moim..to widzialam quinny dla blizniakow...cudenko..i tez bardzo zgrabniutkie...moze warto ci sie zastanowic tez nad uzywanym bo sa w tej samej cenie co dla jednego dzidziusia..jak chcesz to cos poszukam i przesle linka jak mi sie uda..bo w holandii cos specjalnie blokuja by zdjec nie kopiowac..ale moge ci napisac ze taki kosztuje okolo 400euro..sa naprawde boskie i widzialam na ulicy..rowiez zgrabniutkie i tak samo funkcjonalne jak te co kladzia kupila i teraz ja:))):tak:
Quinny ma jakies wozki dla blizniakow??jak sie nazywaja bo nigdy sie nie spotkalam z takimi!!daj zdjecie!!

Bura mi dla blizniakow bardzo sie podobaja wozki fimry "firstwheels" przynajmniej jak widzialam je na necie, pojedyncze widzialam w sklepie i tez bardzo mi sie podobaly. No i jeden obok drugiego. Wygladaja bardzo funkcjonalnie. Ale ty pewnie chcesz jeden za dugim?
Wklejam linka jak cos narazie do pojedynczego bo aktualnie nie ma podwojnych na allegro ale napewno zaniedlugo cos wrzuca :tak: podwojne wygladaja identycznie SUPER LEKKI Firstwheels + Gondola + PREZENT okazja (679152776) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo fajny ten wozek:-)

Dzięki piękne, ale ja mam już wózeczek :-D U mnie był z tym dość poważny problem, bo mieszkam w wieżowcu z maleńką windą (wózek musi mieć max 120x70cm), a na dole, czy w piwnicy nie mam miejsca, żeby zostawić. Zresztą zaraz by mi ukradli! Przeszukałam chyba wszystkie możliwe fora, strony producentów itd i u mnie wchodziły w grę tylko 3 modele: Zoom, Jane TwinTwo i Bebe Confort Twin Club. Trafił się nam tanio (1000zł) Bebe Confort i dokonaliśmy zakupu :-) Wózeczek jest super, zwłaszcza, że siedziska spacerowe można dowolnie przekładać i oba rozkładają się na zupełnie płasko (nie wiem, czy jest jeszcze jakiś wózej, który tak ma), w tych siedziskach można wozić nawet noworodki, a dodatkowo mam jeszcze dwa foreliki (jeden tak kosztuje 600zł :szok:). Można zamontować tez jeden fotelik, albo jedno siedzisko, co jest tez fajnym rozwiązaniem, bo gdyby trzeba było gdzieś jechac tylko z jednym dzieckiem, to nie mam problemu z wielkim wózkiem. Poza tym jest lekki, łatwo się składa, właściwie można go obsługiwać jedną ręką. Jest w super stanie, więc jestem zadowolona. Nowy taki zestaw kosztowałby nas ponad 3000zł, więc myślę, że się opłacało. Widywałam te wózki na Allegro i tez kosztowały ok 1000zł, ale bez fotelików, folii, budek itd. Ja mam to wszystko. W razie potrzeby można tez dokupić do niego gondolki. Do tego dostaliśmy gratis całą siatę ślicznych zabawek dla dzidziusiów - gryzaczków, maskotek - wypiorę, wyszoruję i będę miała dla swoich :-)

bardzo fajny ten wozek:-)

Byl moja opcja numer 2 gdyby nie udalo mi sie quinny kupic hehe

Dzięki piękne, ale ja mam już wózeczek :-D U mnie był z tym dość poważny problem, bo mieszkam w wieżowcu z maleńką windą (wózek musi mieć max 120x70cm), a na dole, czy w piwnicy nie mam miejsca, żeby zostawić. Zresztą zaraz by mi ukradli! Przeszukałam chyba wszystkie możliwe fora, strony producentów itd i u mnie wchodziły w grę tylko 3 modele: Zoom, Jane TwinTwo i Bebe Confort Twin Club. Trafił się nam tanio (1000zł) Bebe Confort i dokonaliśmy zakupu :-) Wózeczek jest super, zwłaszcza, że siedziska spacerowe można dowolnie przekładać i oba rozkładają się na zupełnie płasko (nie wiem, czy jest jeszcze jakiś wózej, który tak ma), w tych siedziskach można wozić nawet noworodki, a dodatkowo mam jeszcze dwa foreliki (jeden tak kosztuje 600zł :szok:). Można zamontować tez jeden fotelik, albo jedno siedzisko, co jest tez fajnym rozwiązaniem, bo gdyby trzeba było gdzieś jechac tylko z jednym dzieckiem, to nie mam problemu z wielkim wózkiem. Poza tym jest lekki, łatwo się składa, właściwie można go obsługiwać jedną ręką. Jest w super stanie, więc jestem zadowolona. Nowy taki zestaw kosztowałby nas ponad 3000zł, więc myślę, że się opłacało. Widywałam te wózki na Allegro i tez kosztowały ok 1000zł, ale bez fotelików, folii, budek itd. Ja mam to wszystko. W razie potrzeby można tez dokupić do niego gondolki. Do tego dostaliśmy gratis całą siatę ślicznych zabawek dla dzidziusiów - gryzaczków, maskotek - wypiorę, wyszoruję i będę miała dla swoich :-)

Bura Superowo :-):-):-) Wklej jakies zdjecia wozeczka no i do tego zabawki ekstra!!!!

reklama
piekne te ciuszki:-)

a z jakiego sklepu te body laciate??peiken ubranka:-)

Moja siostra mi takie cudeńka funduje, ma ciuchland pod blokiem i codziennie są dostawy ciuszków z zagranicy.Uwaga zabójcza cena w złotówkach-Krówka 2zł, a to różowe 1,5 :-D Tak naprawdę to nie wiem co mam kupić chyba tylko czapeczki i wózek.Myślę że wsklepach są o wiele droższe, bo niektóre ciuszki są znanych firm i z logo Disneya.Chyba nie było by mnie stać na takie wydatki. Także chwała ciuchlandom:-D

Do góry