reklama
katarzyna1983
Fanka BB :)
to Ty chcesz x-landera a jaki model??i w jakim sklepie daja takie upusty??
X-lander XA 2009 spac+gond+fot.CabrioFix +adapter kurier gratis Wózek, X-lander, XA , [] - 2099.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka na razie jestem na takiego zdecydowana a sklep zwykly nie markowy taki "osiedlowy" ;-) dlatego moze jakis wiekszych narzutow nie maja.... ja sprawdzalam gdzie X-lander ma wozki na ich stronie a potem trzeba podzwonic i popytac o ceny znizki itp tylko ja akurat zaznaczam ze ma byc to ten z 2009 r. a nie wczesniejszy
Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)
Ciuszki super ale to juz dla duzego chłopca - ja będe kupowac stopniowo bo nie wiem na jaki rozmiar bedę musiała kupowac jak przyjdzie lato....
A co do plażowania to dziewczyny uważajcie - koniecznie zaopatrzcie się w mocne filtry. Ja zawsze lubiłam wylegiwać się na słońcu ale teraz nawet jak wychodze na spacer to SPF 10 się smaruję. W ciązy wzrasta ilość pigmentu co powoduje nie tylko ciemnienie pieprzyków i blizn ale tez przebarwienia skóry i moga powstac plamy na całym ciele. które moga utrzymac sie do końca ciąży.
R
rouż
Gość
Nasze dzieciaczki na wiosne i na lato beda potrzebowac rozmiar 68 i 74, wiekszych na pewno nie. A w tych rozmiarach i tak sa rozbieznosci wiec bedzie dobrze:-).Ciuszki super ale to juz dla duzego chłopca - ja będe kupowac stopniowo bo nie wiem na jaki rozmiar bedę musiała kupowac jak przyjdzie lato....
Ja kupowalam ciuszki z wiekszym wyprzedzeniem w pierwszej ciazy i trafilam dobrze, a teraz mam juz porownanie
X-lander XA 2009 spac+gond+fot.CabrioFix +adapter kurier gratis Wózek, X-lander, XA , [] - 2099.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka na razie jestem na takiego zdecydowana a sklep zwykly nie markowy taki "osiedlowy"
Wózek bardzo fajny - zapisałam sobie do listy wózków do sprawdzenia ;-)
A ja w gazecie dla mam znalazłam bardzo tani wózek, który wygląda całkiem nieżle CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka. Co prawda nie widziałam go na zywo i musze poszukac jakiegoś sklepu gdzie będe mogła go przetestować ale cena 930 zł zbiła mnie z tropu! Co prawda nie wiem dokładnie za co to jest bo nie piszą ani na stronie ani w gazecie ale warto się zorientować.
C
Cleo1981
Gość
Ja na żywo ogladalam ten wózek coneco: CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka Powiem szczerze, że wygląda na bardzo stabilny i z ciekawych rzeczy to ma całą przednią oś skrętną. Świetnie sie go prowadzi do przodu ale do tyłu gorzej. Obok stał Tako Jumper GT i jednak lepiej sie go prowadziło. Jednak w sumie te 2 wózeczki biorę pod uwagę...
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
No to i ja sie pochwale mala kolekcja ciuszkow dla malucha. Wiekszosc rzeczy dla dziewczynki gdyz odziedziczylam je po coreczce kolezanki ale i tak pokaze. Mam nadzieje ze sie mi przydadza :-):-) inaczej beda musialy poczekac na nastepnego bobaska :-)
Moj faworyt, ostatnie zdjecie i szlafrok + kapcie po kapieli !!!!!
Moj faworyt, ostatnie zdjecie i szlafrok + kapcie po kapieli !!!!!
Załączniki