reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ale pewnie Kuba nie dam nam posiedzieć na plazy dłużej jak 5 minut więc i tak będę się musiała zaraz ubrać :-)

reklama
Kilolek nad morzem też na pewno będzie mnóstwo stoisk z pareo i innymi drobiazgami, więc jeszcze zdążysz :)Strój śliczny.

to Ty chcesz x-landera a jaki model??i w jakim sklepie daja takie upusty??

X-lander XA 2009 spac+gond+fot.CabrioFix +adapter kurier gratis Wózek, X-lander, XA , [] - 2099.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka na razie jestem na takiego zdecydowana a sklep zwykly nie markowy taki "osiedlowy" ;-) dlatego moze jakis wiekszych narzutow nie maja.... ja sprawdzalam gdzie X-lander ma wozki na ich stronie a potem trzeba podzwonic i popytac o ceny znizki itp :) tylko ja akurat zaznaczam ze ma byc to ten z 2009 r. a nie wczesniejszy :D

Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)

Ciuszki super ale to juz dla duzego chłopca - ja będe kupowac stopniowo bo nie wiem na jaki rozmiar bedę musiała kupowac jak przyjdzie lato....

A co do plażowania to dziewczyny uważajcie - koniecznie zaopatrzcie się w mocne filtry. Ja zawsze lubiłam wylegiwać się na słońcu ale teraz nawet jak wychodze na spacer to SPF 10 się smaruję. W ciązy wzrasta ilość pigmentu co powoduje nie tylko ciemnienie pieprzyków i blizn ale tez przebarwienia skóry i moga powstac plamy na całym ciele. które moga utrzymac sie do końca ciąży.

Ciuszki super ale to juz dla duzego chłopca - ja będe kupowac stopniowo bo nie wiem na jaki rozmiar bedę musiała kupowac jak przyjdzie lato....
Nasze dzieciaczki na wiosne i na lato beda potrzebowac rozmiar 68 i 74:tak::-D:-D, wiekszych na pewno nie. A w tych rozmiarach i tak sa rozbieznosci wiec bedzie dobrze:-).
Ja kupowalam ciuszki z wiekszym wyprzedzeniem w pierwszej ciazy i trafilam dobrze, a teraz mam juz porownanie:-D

Wózek bardzo fajny - zapisałam sobie do listy wózków do sprawdzenia ;-)
A ja w gazecie dla mam znalazłam bardzo tani wózek, który wygląda całkiem nieżle CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka. Co prawda nie widziałam go na zywo i musze poszukac jakiegoś sklepu gdzie będe mogła go przetestować ale cena 930 zł zbiła mnie z tropu! Co prawda nie wiem dokładnie za co to jest bo nie piszą ani na stronie ani w gazecie ale warto się zorientować.

Ja już troszkę ciuszków mam.Ale ostatnio dostałam to no rozwaliło mnie :-D

Załączniki

• ciuszki.JPG
    ciuszki.JPG
    74,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
No to i ja sie pochwale mala kolekcja ciuszkow dla malucha. Wiekszosc rzeczy dla dziewczynki gdyz odziedziczylam je po coreczce kolezanki ale i tak pokaze. Mam nadzieje ze sie mi przydadza :-):-) inaczej beda musialy poczekac na nastepnego bobaska :-)

Moj faworyt, ostatnie zdjecie i szlafrok + kapcie po kapieli :-D:-D:-D:-D!!!!!

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 36
  • krowka.jpg
    krowka.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 38
  • reniferek.jpg
    reniferek.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
  • kombinezonik.jpg
    kombinezonik.jpg