reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Agissa mnie caly komplet by wyszedl ciut mniej niz 2000 - tj Xlander wozek z gondolka, spacerowka + fotelik Maci Cosi + do tego wszelkie dodatki typu podstawa, parasolka, torba, folia przeciwdeszczowa - jedyne co by trzeba bylo dokupic osobno to spiworek.... Powiedzieli ze przy zakupach powyzej 1000 zl jest rabat iles tam procent, a jak powyzej dwoch to ciut wiecej....

reklama
Kilolek to musisz nam teraz zdjęcie w tym kostiumie podesłać :)))) Czekamy na fotkę :)
hihihi :zawstydzona/y: na razie mogę Wam zrobić fotkę samego kostiumu :-) jeszcze mam lekkie opory, za tydzień na plazy mąż mi fotke pstryknie to wtedy Wam pokażę. ;-) małymi kroczkami... hihi

Najtańsza baza do maxi cosi na allegro to 360 zl :szok:
maxi cosi sa chyba jednymi z drozszych baz i fotelikow jezeli nie najdrozszych:-(
uwaga!!!!
KUPIłAM KOSTIUM!!!!!!!
teraz czas na fanfary :-)
i co ciekawe zmieściłam się w 42:szok:

a tak wogóle to wróciłam obkupiona w dziecięce ciuszki hihi dla obu moich chlopaków. jeszcze chwila a bym kase na wczasy w sklepie dziecięcym przepuściła. rafiłam na super przeceny w besta plus.
kupilam w Gatta. Poszukam, może znajde na necie

ja w zeszłym tygodniu obeszłam ciuchlandy i zaopatrzyłam sie w sporo ciuchów ciązowych na lato za 50 zł

no to teraz czekamy na zdjecia ciuszkow dla maluchow jakie kupilas:-)mam nadzieje ze sie pochwalisz:-)

no to teraz czekamy na zdjecia ciuszkow dla maluchow jakie kupilas:-)mam nadzieje ze sie pochwalisz:-)
pod wieczór cos wstawię, ale większośc tego co kupiłam jest w rozmiarze 92 :-)
musze Wam powiedziec, żę strasznie mnie ściagałao na drugą stronę do dziewczęcych ciuszków, chhwila nieuwagi, a ja znów sukienki oglądam :baffled: jednej o mało nie kupiłam :-p

Ostatnia edycja:
Agissa mnie caly komplet by wyszedl ciut mniej niz 2000 - tj Xlander wozek z gondolka, spacerowka + fotelik Maci Cosi + do tego wszelkie dodatki typu podstawa, parasolka, torba, folia przeciwdeszczowa - jedyne co by trzeba bylo dokupic osobno to spiworek.... Powiedzieli ze przy zakupach powyzej 1000 zl jest rabat iles tam procent, a jak powyzej dwoch to ciut wiecej....
No to rzeczywiscie warto. :-)

uwaga!!!!
KUPIłAM KOSTIUM!!!!!!!
teraz czas na fanfary :-)
i co ciekawe zmieściłam się w 42:szok:

a tak wogóle to wróciłam obkupiona w dziecięce ciuszki hihi dla obu moich chlopaków. jeszcze chwila a bym kase na wczasy w sklepie dziecięcym przepuściła. rafiłam na super przeceny w besta plus.
kupilam w Gatta. Poszukam, może znajde na necie

czyli jednak dobrze pamiętałam, że w Gattcie mi się migły fajne ;-)

to Ty chcesz x-landera a jaki model??i w jakim sklepie daja takie upusty??

reklama
pod wieczór cos wstawię, ale większośc tego co kupiłam jest w rozmiarze 92 :-)
musze Wam powiedziec, żę strasznie mnie ściagałao na drugą stronę do dziewczęcych ciuszków, chhwila nieuwagi, a ja znów sukienki oglądam :baffled: jednej o mało nie kupiłam :-p

nie wazne ze wieksze ciuszki czekamy na zdjecia i juz:-)mowisz ciagnelo Cie do sukienek hehe to musicie sie o 3dziecko postarac moze sie uda:)

Do góry