reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A mi właśnie kurier przywiózł kupiony na allegro przewijaczek dla maleństwa. Trochę się obawiałam jakiej będzie jakości (kosztował 130zł z przesyłką) ale jestem mile zaskoczona jest świetnie wykończony i ma śliczny materacyk beżowy w króliczki
Regał Przewijak 100% BUKOWY solidny WYPRZEDAŻ !! (666643582) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo mi sie spodobal ten regalik-przewijak...Moze i ja sie skusze?:-)

Mam wprawdzie przewijak na lozeczko. Lozeczko standardowe60x120 a przewijak ten troche wiekszy, na wieksze lozeczko70x140ale pasuje. Mamy wiekszy, bo szybciej kupowalismy a myslelismy ze lozeczko tez wieksze kupimy(typu kombajn), na szczescie pani w sklepie powiedziala, ze bedzie pasowac. Ale ten regal przydalby mi sie w lazience, do ubierania po kapieli maluszka:tak:. Na popzrednim mieszkaniu na pralce kladlam przewijak i gotowe, w tym nie mam pralki w lazience i problem a nie chce nosic malucha mokrego. A kapac bedziemy w lazience, w wanience wlozonej do naszej wanny. Tak dalismy rade z Maciejkiem i damy rade z Alankiem:tak::-D

Najtańsza baza do maxi cosi na allegro to 360 zl :szok:

:szok::szok::szok: no to napewno sie w nia nie zapopatrze, tymbardziej ze nie jest potrzebna.

Ja albo w dresowych śmigam albo w legginsach. Do tego tuniki, które noszę od lat paru :)

Ja tez smigam w leginsach i tunikach ale dla odmiany mam kilka spodni.
Naszczescie nie sa drogie bo zaplacilam do 10funtow za pare czyli okolo 55zl ale dla mnie 10 funtow to jak 10 zl. No a uzywane to jeszcze taniej mnie wychodza. Narazie mam je luzne wiec jak chodze to troszke mi leca wiec jak przytyje jeszcze to jakis czas ponosze, a jak sie juz w nie nie zmieszcze to oddam komus albo odsprzedam za grosze :)

Kilolek wstawiaj fotki :-):-):-) i gratulacje za udane zakupy hehe :-D

łózeczko takie jak ja se wybralam :) i juz pewnie nie zmienie zdania :) moja siostra ma model z 2008 roku i jest bardzo zadowolona :)
ja też oglądałam wiele innych i nie spodobały mi się....
a jaki kolor wybrałaś?? bo ja turkusowy...
chyba że znajdę coś tu bo jutro jedziemy na wielkie poszukiwanie;-)

No to zabieram sie za szukanie fotelika :-) Teraz tylko poczekam do piatku zeby wybrac sobie kolorek z maxi cosi dla dziewczynki albo dla chlopca :-D i kupie faktycznie bez bazy, mniejszy koszt a jak piszecie ze sie je tak latwo przyczepia to widze ze bylby to zbedny wydatek.
klaudzia a nie masz fotelika w zestawie z wózkiem?? bo ja jak kupię wózek to już z fotelikiem w tym samym zestawie....
tylko mnie ta baza zastanawiała ale po tych postach co disiaj przeczyrtałam to nadal nie wiem czy jest potrzebna wkońcu czy nie...:sorry2:

u nas w sklepie zwyklym baza ok 60-90 zl (mam tez skleroze i najdrozej 90zl) kosztowala a na necie o wiele drozej bylo... Kam popytaj w zwyklych sklepach :)
u mnie w zwykłych sklepach w przeliczeniu na pl to kosztuje ok 400zł....:dry:
dlatego patrzę tylko na allegro:sorry2:al dziękuję za radę kasiu....

Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)

Załączniki

• DSC00414.jpg
    DSC00414.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00415.jpg
    DSC00415.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00416.jpg
    DSC00416.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 33
Kostium sliczny!!! A ciuszki slodkie:) tez bym chyba wszystkie pieniadze przetracila na takie zakupy:) Ciezko sie opanowac :)

klaudzia a nie masz fotelika w zestawie z wózkiem?? bo ja jak kupię wózek to już z fotelikiem w tym samym zestawie....
tylko mnie ta baza zastanawiała ale po tych postach co disiaj przeczyrtałam to nadal nie wiem czy jest potrzebna wkońcu czy nie...:sorry2:

Kam wozeczek juz kupilam i nie bylo przy nim fotelika. Musze kupic osobno :tak:

Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)

Kilolek stroj superoooowyyy :-):-):-)

reklama
kilolek kup sobie pareo. Ja wczoraj wróciłam z nad morza i bardzo się sprawdziło w osłanianiu brzuszka
no własnie w faktory nie było. A u mnie w mieście są tylko takie małe. Na allegro już nie zdążę zamówić. :-(wczesniej nie zamówiłam, bo nie wiedziałam jaki kolor kostiumu kupię. Tak sobie myślę, ze może jutro pojadę do pasmmanterii, może będzie jakis podobny matriał to sobie sama uszyję.
A przy okazji kupiłam tez sobie kapelusz na plażę. Biały, bo mam białe sandałki i biało-czarna torebke. Dzisiaj pzyszedł.
NOWOŚĆ! Modny kapelusik POLECAM /7 kol (665655708) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry