reklama
piekne te ciuszki:-)Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)
a z jakiego sklepu te body laciate??peiken ubranka:-)Ja już troszkę ciuszków mam.Ale ostatnio dostałam to no rozwaliło mnie
Klaudia rewelacja:-)ubranka wygladaja jak nowe:;-)podobaja mi sie te z przedostatniego zdjecia i te krowkowe spodnie:-)No to i ja sie pochwale mala kolekcja ciuszkow dla malucha. Wiekszosc rzeczy dla dziewczynki gdyz odziedziczylam je po coreczce kolezanki ale i tak pokaze. Mam nadzieje ze sie mi przydadza :-):-) inaczej beda musialy poczekac na nastepnego bobaska :-)
Moj faworyt, ostatnie zdjecie i szlafrok + kapcie po kapieli !!!!!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudia rewelacja:-)ubranka wygladaja jak nowe:;-)podobaja mi sie te z przedostatniego zdjecia i te krowkowe spodnie:-)
krowkowe spodnie wypatrzylam w ciucholandzie z koszulka za 40 pensow:-):-)
Cleo super te body, dzidzia będzie wyglądała jak krówka ciągutka
Klaudia rzeczy po prostu świetne...aż mi mowę odjęło. Ale te papucie z Ciasteczkiem ze Shreka po prostu wygrywają wszystko
Hehehe ja jak go zobaczylam to nie moglam wytrzymac ze smiechu z mama i musialam kupic :-) rowzniez z ciucholandu :-)
klaudzia super ciuszki, ja tez jakiś czas mieszkałam w Anglii i wiem jakie tam można cudenka znaleźć :-)
Ajjj ja chodze narazie tylko po ciucholandach bo nie oplaca mi sie kupowac takich malutkich ciuszkow w normalnych sklepach ale jak tylko wejde do nexta itp to oczy mi wylaza z podziwu :-) jak maluszek podrosnie to moze sie skusze na te drozsze ale wsumie w ciucholandach tez sa wlasnie z nexta itp
Tutaj też można czasami w ciuchlandzie trafić coś np. właśnie z nexta, ale to rzadko...Po drugie u mnie na osiedlu jak jest dostawa i otwierają o 9:00 to o 6:00 rano potrafią się już babki ustawiać gotowe do boju:-)jak maluszek podrosnie to moze sie skusze na te drozsze ale wsumie w ciucholandach tez sa wlasnie z nexta itp
A to moje ostatnie nabytki :
te pierwsze to 62rozmiar, a z polską już w ogóle na 6msc dziecko. Stwierdziłam, że trzeba kupować przyszłościowo
Te dostałam od kuzynki(nie wiem czy ubiorę w to dzidzie bo bodziaki są super małe, do 3,4kg!)
A to komplet zrobiony na drutach przez babcię mojego P, czyli niuńki prababkę :-)
kilolek śliczny kapelusz ja miałam zyklą czapeczkę z daszkiem ) i nie zapomnij o kremie mi się sprawdził nivea uva uvb 50+
śliczne te ciuszki klaudzia
Ja niestety jeszcze nie zaczęłam kupować ciuszków bo muszę zobaczyć co już mam, ale niestety są wywiezione na budowę i nie mam czasu tam jechać ) ale już w sierpniu na pewno zaczne przeglądać.
śliczne te ciuszki klaudzia
Ja niestety jeszcze nie zaczęłam kupować ciuszków bo muszę zobaczyć co już mam, ale niestety są wywiezione na budowę i nie mam czasu tam jechać ) ale już w sierpniu na pewno zaczne przeglądać.
Ja to samo Dzieciaki za szybko rosną, żeby kupować wszystko nowe, a poza tym to by było bardzo nieekologiczne... W używanych mogę wybierać do woli, bo nie jestem ograniczona cenami. I w ten sposób kolekcjonuję ciuszki Disneya, Gapa, Next, H&M.......... W poniedziałek wróciłam z siatą wypchaną ciuchami (dla mnie trafiła się też fajna tunika H&M) za 20 zł. Uwielbiam takie zakupyAjjj ja chodze narazie tylko po ciucholandach bo nie oplaca mi sie kupowac takich malutkich ciuszkow w normalnych sklepach ale jak tylko wejde do nexta itp to oczy mi wylaza z podziwu :-) jak maluszek podrosnie to moze sie skusze na te drozsze ale wsumie w ciucholandach tez sa wlasnie z nexta itp
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja to samo Dzieciaki za szybko rosną, żeby kupować wszystko nowe, a poza tym to by było bardzo nieekologiczne... W używanych mogę wybierać do woli, bo nie jestem ograniczona cenami. I w ten sposób kolekcjonuję ciuszki Disneya, Gapa, Next, H&M.......... W poniedziałek wróciłam z siatą wypchaną ciuchami (dla mnie trafiła się też fajna tunika H&M) za 20 zł. Uwielbiam takie zakupy
Hehe nie ma nic lepszego niz ciucholandy :-):-):-):-)
A w Anglii to na wagę czy wycenione na sztuki ? W moim ulubionym w poniedziałki cena jest 45zł/kg, a z dnia na dzień coraz taniej.Hehe nie ma nic lepszego niz ciucholandy :-):-):-):-)
reklama
ja kupiłam majtki poporodowe, wkładki laktacyjne, ceratki pod prześcieradło, zabezpieczenia na narożniki,
szczotkę do mycia butelek, szczoteczka do włosów, termometr do wanny, łyżeczke silikonową do witamin, nożyczki do paznokci,
kocyk, okrycie kąpielowe z myjką, 2 prześcieradła i leżaczek do wanienki, termoopakowanie, smoczek uspokajający silikonowy, butelkę antykolkową z odpowietrzaczem i smoczek do butelki do mleka silikonowy z małym otworkiem ) to tyle i jedyne 250 zł
a gdzie reszta???
szczotkę do mycia butelek, szczoteczka do włosów, termometr do wanny, łyżeczke silikonową do witamin, nożyczki do paznokci,
kocyk, okrycie kąpielowe z myjką, 2 prześcieradła i leżaczek do wanienki, termoopakowanie, smoczek uspokajający silikonowy, butelkę antykolkową z odpowietrzaczem i smoczek do butelki do mleka silikonowy z małym otworkiem ) to tyle i jedyne 250 zł
a gdzie reszta???
Załączniki