reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja się pocieszam od czasu do czasu Karmi. I marzę jak to będzie jak skończę karmić i wypiję Malibu. Całą butlę na raz :cool2: ojej, może założymy osobny wątek o tym, czego nam nie wolno, a co sobie odbijemy za czas jakiś? hihi.

Ajjj ja ostatnio mialam taka straszna ochote na malibu z cola. Bo wsumie tylko w takiej postaci lubilam

czy któraś z Was ma wyrobioną opinię na temat wózków
BABY DESIGN ESPIRO VECTOR 4 AIR 2009+FOTELIK!!! (671752885) - Aukcje internetowe Allegro
jeśli tak to dajcie znać...
ale jestem dziś padnięta skwar taki że wyrobić nie można no ale cóż... nawet nie mogę nic z lodówki zimnegomdo picia bo mam chore gardło( zapalenie oskrzeli..':(

Nie widziałam go w oryginale ale na internecie prezentuje sie bardzo fajnie. Podobny do Quinny buzza :) I cena tez calkiem calkiem :-)

reklama
dzięki dziewczyny za uwagi szkoda że żadna z Was go nie widziała w użytku no ale mam jeszcze trochę czasu to może ktoś się znajdzie:)

Ja też mam zamiar kupić taki pojemnik na pieluchy...Wydaje mi się to dobrym pomysłem, przede wszystkim dlatego, że nie będę kuchennego śmietnika upychać śmierdzącymi pampersami ;-)

Oglądałam wczoraj w sklepie Implast Bolder SD(ten najnowszy) i muszę powiedzieć, że wrażenie zrobił na mnie świetne!:-) Przednie kółka duże, pompowane, a przede wszystkim obrotowe, więc trzymając rączkę jedna ręką lawirowałam wózkiem między regałami :sorry2: Kosz na zakupy duży, tyle że nie wiem jakie jest max obciążenie bo pani w sklepie też nie wiedziała :dry: Nie jest ciężki, ładnie wygląda, ale co najważniejsze...gondola jest extra wielka, mięciutka. Ma chyba 90cm długości i jakieś 37-40cm szerokości.
Teraz jestem pewna tego wózeczka. Upatrzyłam sobie fioletowy z serii New Line :tak:

Niemam juz sil wracac dalej,przelecialam 30 stron wstecz:-p
Wiec chodzi mi o wozek,wkoncu wiemy co tam w brzuszku rosnie,a niechcemy tego zostawiac na ostatnia chwile przynajmniej decyzji:tak:

ladne wozki:-)ja tak sie zastanawialam nad takim wozkiem co chce kasiiula kupic i etna36...firma cosmo...w pl licza sobie za niego 3.000zl....porabalo ich i jeszcze klamia ze w euro kosztuje 627euro...to wcale nie prawda..w nl kosztuje 300niecale euro a jak tak pochodzilam to nawet o 20 euro mniej kosztowal...takze na polskie gdzies okolo 1200zl kosztuje:)oczywiscie kolorystyka jest do wyboru ogromna:tak:

Mozesz podac jakiegos linka??

moj maz tez nei chcial na pocztaku tego wozka ale juz go przekonalam i nie ogladam nic przy nim zeby nic nei zauwazyl nowego ;) no wiec zostajemy przy nim i postanowilismy ze jak uzbieramy kase to odrazu kupowac bedziemy eheh niech se lezy w piewnicy

Dziewczyny to jest moj faworyt,ale niewiedzialam na zywo,kolezanka jednak odradza mi go bo mowi ze ma plastikowe przednie kola,a na zime to jednak niebardzo praktyczne.Widzial go ktos na zywo??Albo moze dac jakies info na temat tych przednich kolek??
Biore pod uwage jeszcze takko TAKO JUMPER X +FOTELIK+parasolka- wysyłka 0 zł (665548074) - Aukcje internetowe Allegro
Bo ma przednie kola pompowane.
Chcialam MAXI COSSI MURAT ale jak dla mnie te wozki sa niepraktyczne ze wzgledu na to,ze spacerowka niema obnizanego oparcia ,a to jednak jest wazne zeby dziecku bylo wygodnie potem wyglad!!!
Pomozcie prosze

Ja też mam zamiar kupić taki pojemnik na pieluchy...Wydaje mi się to dobrym pomysłem, przede wszystkim dlatego, że nie będę kuchennego śmietnika upychać śmierdzącymi pampersami ;-)

Oglądałam wczoraj w sklepie Implast Bolder SD(ten najnowszy) i muszę powiedzieć, że wrażenie zrobił na mnie świetne!:-) Przednie kółka duże, pompowane, a przede wszystkim obrotowe, więc trzymając rączkę jedna ręką lawirowałam wózkiem między regałami :sorry2: Kosz na zakupy duży, tyle że nie wiem jakie jest max obciążenie bo pani w sklepie też nie wiedziała :dry: Nie jest ciężki, ładnie wygląda, ale co najważniejsze...gondola jest extra wielka, mięciutka. Ma chyba 90cm długości i jakieś 37-40cm szerokości.
Teraz jestem pewna tego wózeczka. Upatrzyłam sobie fioletowy z serii New Line :tak:

Podaj linka do tego wozeczka

reklama
Do góry