reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja też mam zamiar kupić taki pojemnik na pieluchy...Wydaje mi się to dobrym pomysłem, przede wszystkim dlatego, że nie będę kuchennego śmietnika upychać śmierdzącymi pampersami ;-)
ja wiem jak mam moja siostra... śmierdzi pampuchem w całej łazience bo tam mają najbliższy kosz...
i w kuchni tak samo bo jest drugi kosz.....
a ja nienawidzę zapachu kupy... chyba nie tylko ja.... i to że będę miała dziecko nie znaczy ze w domu musi śmierdzieć pampersami...
jak widać są sposoby na zabicie tego zapachu ;-)

reklama
Niezla cena
Powiedzcie mi po co w ogole te foteliki przymocowane do wozkowego stelaza? Jakie ma byc ich zastosowanie?

Moja koleżanka ma wózek bez możliwości mocowania fotelika i jadąc samochodem do sklepu musi mieć dziecko w foteliku. Potem aby pochodzić z wózeczkiem musi dziecko wyciagać z fotelika i wkładać do gondoli. Czyli wozi ze soba i fotelik i gondole a tak by tylko stelaz wzięła i fotelik i gotowe. Zaoszczędzone miejsce w aucie, mniej do dźwigania, no i dzidzia nie przekładana z jednego w drugie...

czesc kobietki,
nie jestem w stanie nadrobic co tam kupilysce moze potem uda mi sie popatrzec linki.
ja kupilam wozeczek. za pomoca mojej mamus udalo mi sie kupic wozek na allegro i sciagnac go do turcji. a kupilam ten: numer 7 KING ACTIVE + FOTELIK + GRATIS !!! 32 KOLORY !!! (649443292) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, wozeczek masywny, piekne duze kola ktore na moja okolice sa super. wozeczek ma wszystkie dodatki tak jak napisali i cena jest bardzo przystepna na prawde sie oplaca ja sie zmiescilam w 1000 razem z przesylka do turcji wiec jestem bardzo szczesliwa.

Milencia wózek prześśliczny ... zapisałam go sobie.... hehe może też taki kupię ... ale raczej bordo i róż... bo będzie dziewczynka....
chociaż bardziej podobają mi się błękity... w sumie łóżeczko chcę turkusowe... więc może wózek też coś pod ten kolorek wybiorę....;-)
jak do tej pory zastanawiałam się nad jednym z tych wózków...
NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (621506194) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (624084271) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze się nie możemy zdecydować...Twój też musze pokazać D.... :tak:
a powiedz jak płaciłaś za niego??znaczy gdzie i w jakiej walucie....:-)

Milencia wózek prześśliczny ... zapisałam go sobie.... hehe może też taki kupię ... ale raczej bordo i róż... bo będzie dziewczynka....
chociaż bardziej podobają mi się błękity... w sumie łóżeczko chcę turkusowe... więc może wózek też coś pod ten kolorek wybiorę....;-)
jak do tej pory zastanawiałam się nad jednym z tych wózków...
NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (621506194) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (624084271) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze się nie możemy zdecydować...Twój też musze pokazać D.... :tak:
a powiedz jak płaciłaś za niego??znaczy gdzie i w jakiej walucie....:-)
mi tez sie podobaja wozki w kolorach granatu i blekitu. wozeczek przyslali do mojej mamy (w polsce) i ona zaplacila i potem do mnie wyslala. ;-)

mi tez sie podobaja wozki w kolorach granatu i blekitu. wozeczek przyslali do mojej mamy (w polsce) i ona zaplacila i potem do mnie wyslala. ;-)
aha....
ciekawe ile by kosztowała taka paczka do mnie.... ok chyba 250zł.....
bo tak mi z dopplerem zrobiła bo to lwkkie było niecałe 2kg to 60zł zapłaciła za przesyłkę...
ale jak będzie drogo to tańszym kosztem kupię mamie bilet i niech mi przywiezie :-D
mi się jeszcze ten bordo i crem z tych Twoich spodobał

Dziewczyny wozki bardzo fajne.

Milencia ciesze sie ze udalo Ci sie kupic wozeczek w Polsce bo wiem ze u Ciebie ciezko bylo na cos konkretnego trafic :-)

A ja wczoraj dostalam moj wozeczek. Tzn jest w Polsce u tesciowej. Juz sie nie moge doczekac jak go zobacze. Musze poczekac do pon/wt za ponad tydzien. Wkoncu urlopik w Polsce :-):-):-)

A moglybyscie polecic cos co moglabym kupic w Polsce typu jakies masci w aptekach, kremy dla mnie i dla dzidziusia po porodzie i do pielegnacji itp? ;-)
I moze jeszcze jakies inne rzeczy jakie wam przyjda na mysl? oprocz podstawowych rzeczy typu ubranka itp.

reklama
Do góry