reklama
passingby
Fanka BB :)
A sama mam taką pościel ~ 11-CZ POŚCIEL 90x120 MAMO-TATO + SUPER GRATISY (628655487) - Aukcje internetowe Allegro
tu lepiej widać wzory PRZEWIJAK MIĘKKI NA KOMODĘ ~WE WZORACH POŚCIELI (627668662) - Aukcje internetowe Allegro
mam "drabinki z miasiami na kremowym tle" oraz "księżyc na niebie". Zostanie akurat dla maluszka, bo przez 1,5 roku wcale sie nie zniszczyła. A starszemu kupię do większego już łóżeczka ŁÓŻECZKO DLA JUNIORA + BARIERKI + SZUFLADA (629672460) - Aukcje internetowe Allegro niebieskie albo zielone slimmaki
świetne linki
Ja już mam wózek (2w1) i fotelik firmy bebecar wersja aktive, z przednimi obrotowymi kołami , teraz się biorę za łóżeczko i posciel
enka1
Fanka BB :)
Ja tam się upieram przy tradycyjnym łóżeczku i pościeli z pięknym baldachimem choćbym miała często prać bo to nie dużo pracy a efekt rewelacyjny. Zreszta ja zawsze wybieram rzeczy ładne a nie praktyczne no i potem trochę się męczę( choć nie zawsze), ale warto dla takiego efektu. Widziałam też baldachim cały z tiulu, zawsze też można odsłaniać go czasem do tyłu. Na szczęście mój dzidziuś będzie miał swój pokoik i mogę mieć tradycyjne łóżeczko. Jakoś tak to sobie wszystko wymarzyłam + jeszcze te naklejki na ścianę i ona chyba 2 kolorowa( np. jasno waniliowa i delikatny, przygaszony fiolet albo coś z ciekawym odcieniem turkusu). Może też dlatego, że mam w rodzinie kogoś komu urodziła się córcia i mają wszystko takie nudne, wózek ciemno szary, ubranka strasznie stonowane i takie mi się to smutne wydaje. Ja uważam okres ciąży i potem niemowlęctwa za szczególnie szczęśliwy, kolorowy itp. ale też bez przesady ;-)
No, ale widzę, że się rozkręcacie ;-) wózki itd I bardzo dobrze. Ja tylko marzę i obmyślam, remoncik pokoiku to gdzieś w lipcu.
No, ale widzę, że się rozkręcacie ;-) wózki itd I bardzo dobrze. Ja tylko marzę i obmyślam, remoncik pokoiku to gdzieś w lipcu.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Szalejecie dziewczyny :-):-):-) Tez bym juz wozio chciala kupic ale poczekam do lipca, jade do Polski na urlop ostatni poki moge sie jeszcze ruszac i moze cos w Polsce kupie noi koniecznie poscielke bo w Anglii nie ma ladnych a jak juz sa to po 40/50 funtow co w przeliczeniu na zl okolo 200/250 wiec troszku za drogo, naszczescie lozeczko dostane funfel nowke w spadku :-):-) Pozdrawiam i zycze milych zakupkow i remontow :-):-)
Troche zazdroszcze tym z Was, ktore sa w pierwszej ciazy... ehhh ten szał zakupow... bardzo milo to z mezem wspominamy :-)
My teraz spokojnie, bo mamy wszytsko po Szymciu, ktory dzis skonczyl dopiero 21 miesiecy, jedynie co to bede musiala starszmeu kupic juz normalne lozko, zeby to drugie spalo w jego lozeczku.
Co do lozeczka to ja tez jestem zwolenniczka tradycyjnego, lozeczko moze byc tansze, ale za to lepszy materac, taka moja opinia, koniec koncow to nasze maluchy naprawde duzo czasu spedzaja w tych lozeczkach, tak przynajmniej bylo z naszym synusiem :-)
Natomiast nie jestem zadowolona z kolderki i poduszki z Feretti, poszewki sa super, ale wypelnienia FATALNE. Juz bym drugi raz tej firmy nie kupila, a niby taka dobra no i byla dosc droga.
Co do ubranek z tesco, to ja bylam i jestem (bo dalej uzywamy), bardzo zadowolona z bodziakow wlasnie z tesco. Te male rozmiary to byly chyba po 7 sztuk za ok 25zl, ewentualnie z jakimis nadrukami za ok 40. Naprawde sa super.
Tak wiec milych zakupow zycze!! :-)
My teraz spokojnie, bo mamy wszytsko po Szymciu, ktory dzis skonczyl dopiero 21 miesiecy, jedynie co to bede musiala starszmeu kupic juz normalne lozko, zeby to drugie spalo w jego lozeczku.
Co do lozeczka to ja tez jestem zwolenniczka tradycyjnego, lozeczko moze byc tansze, ale za to lepszy materac, taka moja opinia, koniec koncow to nasze maluchy naprawde duzo czasu spedzaja w tych lozeczkach, tak przynajmniej bylo z naszym synusiem :-)
Natomiast nie jestem zadowolona z kolderki i poduszki z Feretti, poszewki sa super, ale wypelnienia FATALNE. Juz bym drugi raz tej firmy nie kupila, a niby taka dobra no i byla dosc droga.
Co do ubranek z tesco, to ja bylam i jestem (bo dalej uzywamy), bardzo zadowolona z bodziakow wlasnie z tesco. Te male rozmiary to byly chyba po 7 sztuk za ok 25zl, ewentualnie z jakimis nadrukami za ok 40. Naprawde sa super.
Tak wiec milych zakupow zycze!! :-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja ci proponuję, rozejrzyj się na allegro, bo jednak sporo taniej. Możesz pokupowac i np prosić o wysylkę do rodziców, a jak przyjedziesz to sobie wszystko zabierzesz.Szalejecie dziewczyny :-):-):-) Tez bym juz wozio chciala kupic ale poczekam do lipca, jade do Polski na urlop ostatni poki moge sie jeszcze ruszac i moze cos w Polsce kupie noi koniecznie poscielke bo w Anglii nie ma ladnych a jak juz sa to po 40/50 funtow co w przeliczeniu na zl okolo 200/250 wiec troszku za drogo, naszczescie lozeczko dostane funfel nowke w spadku :-):-) Pozdrawiam i zycze milych zakupkow i remontow :-):-)
to dokładnie tak samo jak ja. Na siłe mam ochotę kupić cokolwiek byle zacząc przygotowania. Zwłaszca, ze jak sienie przygotowuje to mam takie wrażenie niepewności. Jakbym sama nie była pewna czy będzie dobrze... Dlatego zaczęłam szaleństwa z remontem pokoiku dla dzieciaków. O ile można szaleć z łóżka :-). Pojechałam dziś do marketu i wybrałam farby. Od jutra zaczne opróżniać gabinet, w którym teraz ma być pokój dziecięcy. Myslę, ze przy mojej mobilności no i tak by się nie przemęczyć to z tydzień mi się z tym zejdzie najmarniej :-) Potem tydzień malowanie, następnie przenoszenie. Może w połowie czerwca zakończę dzieło :-)Troche zazdroszcze tym z Was, ktore sa w pierwszej ciazy... ehhh ten szał zakupow... bardzo milo to z mezem wspominamy :-)
reklama