reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja ci proponuję, rozejrzyj się na allegro, bo jednak sporo taniej. Możesz pokupowac i np prosić o wysylkę do rodziców, a jak przyjedziesz to sobie wszystko zabierzesz.

to dokładnie tak samo jak ja. Na siłe mam ochotę kupić cokolwiek byle zacząc przygotowania. Zwłaszca, ze jak sienie przygotowuje to mam takie wrażenie niepewności. Jakbym sama nie była pewna czy będzie dobrze... Dlatego zaczęłam szaleństwa z remontem pokoiku dla dzieciaków. O ile można szaleć z łóżka :-). Pojechałam dziś do marketu i wybrałam farby. Od jutra zaczne opróżniać gabinet, w którym teraz ma być pokój dziecięcy. Myslę, ze przy mojej mobilności no i tak by się nie przemęczyć to z tydzień mi się z tym zejdzie najmarniej :-) Potem tydzień malowanie, następnie przenoszenie. Może w połowie czerwca zakończę dzieło :-)

kilolek..tak czekam na ukonczenie twojego pokoiku dla maluszka...mam nadzieje ze wkleisz zdjatko i nam sie pochwalisz:-)ja mam dosc maly pokoik dla mojego synka..a teraz bedzie musial sie podzielic nim z nowym rodzenstwem...jeszcze nie moge tego nazwac pokoikiem,poniewaz to kuchnia...mamy w planach kuchnie zrobic w salonie bo jest strasznieeee wielgachny..a takim cudem bedziemy mieli 3 pokoj:-)niby duze mam mieszkanie,ale takie nieporeczne jakos..wszedzie zakamarki jakies...dlatego musimy przerabiac cale mieszkanie...a zaczelismy od powiekszania lazienki:tak:do pokoiku dla dzieci czeka mnie dluga droga,tylko mam nadzieje ze do listopada zdazymy:confused:az wam zazdroszcze ze mozecie cokolwiek juz robic...ja to tylko snuje plany w glowie..i nic poza tym:sorry2:

reklama
A oto i one
spodenki: Ciążowe jeansy -rurki- r. M (631127699) - Aukcje internetowe Allegro super na mnie leżą :))) czuję się w nich tak "mięciutko"
tunika: ** CHANTEL** Tunika- W kawiaty - Nawet w ciąży ! (631265603) - Aukcje internetowe Allegro
i druga: ___ 12 ___ 40 ___ BĄDŹ ELEGANCKA W CIĄŻY ___ (627917453) - Aukcje internetowe Allegro
i zestaw ciuszków: Zestaw ciążowy 38/40 wiosna - zima (II) BCM (625609776) - Aukcje internetowe Allegro

Większość rzeczy używana, ale przy takich cenach warto zaryzykować. Spodnie trafiłam w stanie idealnym - żadnych przetarć, nie sprane. Zobaczymy jak będzie z resztą

A ja kupilam wczoraj w realu sliczny trojpak body, ale na rozmiar 74 :) Na dlugi rekaw, krotki i ramiaczach, biale z fioletowa lamowka i zyrawkami :) Cudo :) i tylko za 7.99 :)

Ja na samym początku ciąży zaczęłam kupować ciuszki dla maluszka tak przy okazji innych zakupów. Potem przystopowałam, bo ileż można kupić w neutralnych kolorach, nie znając płci. Tym bardziej że coraz częściej do koszyka wpadały mi te bardziej różowe. Tylko przyszła babcia nie daje za wygraną i wciąż coś dokupuje co kilka dni pytając kiedy wreszcie poznamy płeć. Do tego na drutach dzierga urocze sweterki dla wnuczątka - piękne i jedyne w swoim rodzaju

A oto i one
spodenki: Ciążowe jeansy -rurki- r. M (631127699) - Aukcje internetowe Allegro super na mnie leżą :))) czuję się w nich tak "mięciutko"
tunika: ** CHANTEL** Tunika- W kawiaty - Nawet w ciąży ! (631265603) - Aukcje internetowe Allegro
i druga: ___ 12 ___ 40 ___ BĄDŹ ELEGANCKA W CIĄŻY ___ (627917453) - Aukcje internetowe Allegro
i zestaw ciuszków: Zestaw ciążowy 38/40 wiosna - zima (II) BCM (625609776) - Aukcje internetowe Allegro

Większość rzeczy używana, ale przy takich cenach warto zaryzykować. Spodnie trafiłam w stanie idealnym - żadnych przetarć, nie sprane. Zobaczymy jak będzie z resztą
fajnie, bardzo tanio udało ci się zaopatrzyć!
Ja musze przystopować z tymi zakupami, bo w tym tygodniu czeka mnie wydatek prawie 350 zł na szczepienia Kuby :baffled:

Dziekuje za rady z allegro :-) a ja mam pytanie odnosnie allegro czy moglybyscie mi powiedziec jak placicie za rzeczy zakupione na allegro? Ja nie mam konta bankowego w Polsce a przelewy z Anglii wychodza dosc drogo. Uzywam karty visa i najlepiej byloby gdybym mogla placic za te rzeczy tak jak na normalnych stronach czyli wpisujac swoje dane i numery kart itd i po klopocie. Jest taka mozliwosc na allegro????

A oto i one

Sliczne te tuniki, ja kupuje ciuszki ciazowe w ciucholandach, ale mam problem ze spodniami, wszystkie sa albo za duze albo za male, a te za duze poprostu ze mnie zlatuja i narazie nosze spodnie od ciotki ktore sa 2 rozmiary wieksze od tych ktore kupowalam zanim urosl mi brzuszek i jak narazie sa okej :-) a pozatym nosze sukienko-bluzki i leginsy wygodnie i praktycznie :-):-)

Dziekuje za rady z allegro :-) a ja mam pytanie odnosnie allegro czy moglybyscie mi powiedziec jak placicie za rzeczy zakupione na allegro? Ja nie mam konta bankowego w Polsce a przelewy z Anglii wychodza dosc drogo. Uzywam karty visa i najlepiej byloby gdybym mogla placic za te rzeczy tak jak na normalnych stronach czyli wpisujac swoje dane i numery kart itd i po klopocie. Jest taka mozliwosc na allegro????
niestety nie ma. Ale jest płatność allegro, choć też nie na wszystkich aukcjach, trzeba o to prosić. Czyli allegro płaci za ciebie, a Tobie przysyła rachunek.

reklama
Do góry