reklama
no to chyba najlepsze rozwiązanie. A ebay? Może tam też warto poszperać? Pewnie znajdziesz sprzedawców ze swojej okolicy?Szkoda, moze poprosze szwagierke zeby mi zaplacila a ja jej oddam pieniazki :-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
no to chyba najlepsze rozwiązanie. A ebay? Może tam też warto poszperać? Pewnie znajdziesz sprzedawców ze swojej okolicy?
Z ebaya korzystam, ale tak jak juz wczesniej pisalam, w Anglii nie ma ladnych poscielek, albo sa bardzo drogie, nawet na ebayu. A niestety malo polakow uzywa ebaya. Pozdrawiam
kilolek
podwójna listopadowa mama
Matko właśnie wróciłam z apteki. Jestem załamana jak wszystko podrożało. Ileż teraz dziecko kosztuje! Na jesieni za 2 szczepionki zapłaciłam 350 zł, a dzisiaj za ten sam zestaw 500!! no a przeciez na zdrowiu dziecka nie będę oszczędzać!
enka1
Fanka BB :)
zobaczcie jakie fajne bluzki, ciekawe jak jakościowo -70% dekold WODA bawełniana DOPASOWANA LM (634750662) - Aukcje internetowe Allegro
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Matko właśnie wróciłam z apteki. Jestem załamana jak wszystko podrożało. Ileż teraz dziecko kosztuje! Na jesieni za 2 szczepionki zapłaciłam 350 zł, a dzisiaj za ten sam zestaw 500!! no a przeciez na zdrowiu dziecka nie będę oszczędzać!
Grrrr... masakra z tymi cenami
zobaczcie jakie fajne bluzki, ciekawe jak jakościowo -70% dekold WODA bawełniana DOPASOWANA LM (634750662) - Aukcje internetowe Allegro
Sliczne te bluzeczki, a jaka cena Faktycznie ciekawe jak jakosciowo ale za taka cene to i tak bym sie skusila :-):-)
uf przebrnelam przez caly watek
ja sie wlasnie zastanwiam nad kupnem wozka i lozeczka co tu wybrac. dzidzia bedzie z nami w naszej malej sypialni bo mieszkamy z tesciami i niestety nasz dzidzius nie bedzie mial wlasnego pokoiku. mysle nad lozeczkiem turystycznym w stylu ktory podoba sie Kasi LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (622340096) - Aukcje internetowe Allegro
tylko zastanawiam sie czy mi sie zmiesci takie do naszej sypialni bo jest bardzo mala i ciasna. i mi taka mysl przyszla do glowy czy by sam wozek na sam poczatek nie wystarczyl zeby dzidzia spala tylko w wozku? no i gdy kupie takie lozeczko to czy bedzie potrzebne w dzien czy tylko do rozlozenia na noc. juz sama nie wiem co wykombinowac bo miejsca mamy naprawde bardzo malo. macie moze jakies poysly?
ja sie wlasnie zastanwiam nad kupnem wozka i lozeczka co tu wybrac. dzidzia bedzie z nami w naszej malej sypialni bo mieszkamy z tesciami i niestety nasz dzidzius nie bedzie mial wlasnego pokoiku. mysle nad lozeczkiem turystycznym w stylu ktory podoba sie Kasi LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (622340096) - Aukcje internetowe Allegro
tylko zastanawiam sie czy mi sie zmiesci takie do naszej sypialni bo jest bardzo mala i ciasna. i mi taka mysl przyszla do glowy czy by sam wozek na sam poczatek nie wystarczyl zeby dzidzia spala tylko w wozku? no i gdy kupie takie lozeczko to czy bedzie potrzebne w dzien czy tylko do rozlozenia na noc. juz sama nie wiem co wykombinowac bo miejsca mamy naprawde bardzo malo. macie moze jakies poysly?
kilolek
podwójna listopadowa mama
no niestety łóżeczko będzie potrzebne także w dzień. Raczej nie mam mowy o składaniu, bo maluch na początku większośc czasu śpi również w dzień. Skoro macie mało miejsca to może spijcie z maluchem w jednym łóżku? Albo może jakaś kołyska? Tylko ona nie starczy na długo. My też jesli zdecydujemy się na łóżeczko w sypialni będziemy musieli wepchnąć je między nasze łóżko a ścianęuf przebrnelam przez caly watek
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Milencia a nie ma moze u was takich mniejszych łożeczek? Ja dostane taki od kolezanki po jej coreczce, zajmuje bardzo malo miejsca ale starcza do okolo 4/5 miesiecy maksimum bo jest troszeczke za waskie i wiekszy dzidzius ma juz troszeczke za malo miejsca, a w wozeczku bedzie mu pewnie troszke niewygodnie. Poszperam na internecie i jak znajde to dam Ci linki :-)