reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Matko właśnie wróciłam z apteki. Jestem załamana jak wszystko podrożało. Ileż teraz dziecko kosztuje! Na jesieni za 2 szczepionki zapłaciłam 350 zł, a dzisiaj za ten sam zestaw 500!! no a przeciez na zdrowiu dziecka nie będę oszczędzać!

Matko właśnie wróciłam z apteki. Jestem załamana jak wszystko podrożało. Ileż teraz dziecko kosztuje! Na jesieni za 2 szczepionki zapłaciłam 350 zł, a dzisiaj za ten sam zestaw 500!! no a przeciez na zdrowiu dziecka nie będę oszczędzać!

Grrrr... masakra z tymi cenami :dry::dry:

Sliczne te bluzeczki, a jaka cena :szok::szok: Faktycznie ciekawe jak jakosciowo ale za taka cene to i tak bym sie skusila :-):-)

uf przebrnelam przez caly watek :zawstydzona/y:
ja sie wlasnie zastanwiam nad kupnem wozka i lozeczka co tu wybrac. :confused: dzidzia bedzie z nami w naszej malej sypialni bo mieszkamy z tesciami i niestety nasz dzidzius nie bedzie mial wlasnego pokoiku. mysle nad lozeczkiem turystycznym w stylu ktory podoba sie Kasi LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (622340096) - Aukcje internetowe Allegro
tylko zastanawiam sie czy mi sie zmiesci takie do naszej sypialni bo jest bardzo mala i ciasna. i mi taka mysl przyszla do glowy czy by sam wozek na sam poczatek nie wystarczyl zeby dzidzia spala tylko w wozku? :confused: no i gdy kupie takie lozeczko to czy bedzie potrzebne w dzien czy tylko do rozlozenia na noc. :confused: juz sama nie wiem co wykombinowac bo miejsca mamy naprawde bardzo malo. macie moze jakies poysly?

uf przebrnelam przez caly watek :zawstydzona/y:
ja sie wlasnie zastanwiam nad kupnem wozka i lozeczka co tu wybrac. :confused: dzidzia bedzie z nami w naszej malej sypialni bo mieszkamy z tesciami i niestety nasz dzidzius nie bedzie mial wlasnego pokoiku. mysle nad lozeczkiem turystycznym w stylu ktory podoba sie Kasi LUKSUS stabilne ESPIRO MELODY Baby Design REWELACJ (622340096) - Aukcje internetowe Allegro
tylko zastanawiam sie czy mi sie zmiesci takie do naszej sypialni bo jest bardzo mala i ciasna. i mi taka mysl przyszla do glowy czy by sam wozek na sam poczatek nie wystarczyl zeby dzidzia spala tylko w wozku? :confused: no i gdy kupie takie lozeczko to czy bedzie potrzebne w dzien czy tylko do rozlozenia na noc. :confused: juz sama nie wiem co wykombinowac bo miejsca mamy naprawde bardzo malo. macie moze jakies poysly?
no niestety łóżeczko będzie potrzebne także w dzień. Raczej nie mam mowy o składaniu, bo maluch na początku większośc czasu śpi również w dzień. Skoro macie mało miejsca to może spijcie z maluchem w jednym łóżku? Albo może jakaś kołyska? Tylko ona nie starczy na długo. My też jesli zdecydujemy się na łóżeczko w sypialni będziemy musieli wepchnąć je między nasze łóżko a ścianę

reklama
Milencia a nie ma moze u was takich mniejszych łożeczek? Ja dostane taki od kolezanki po jej coreczce, zajmuje bardzo malo miejsca ale starcza do okolo 4/5 miesiecy maksimum bo jest troszeczke za waskie i wiekszy dzidzius ma juz troszeczke za malo miejsca, a w wozeczku bedzie mu pewnie troszke niewygodnie. Poszperam na internecie i jak znajde to dam Ci linki :-)

Do góry