reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

U nas Duplo służa do zbierania i rozrzucania bo raczej budować z nich nie lubi bo wchodzą dość ciasno. Ma taki zestaw zwykłych klocków ale wiekszych i nimi nie rzuca tylko buduje :) A ja dzis na skromnego zajączka kupiłam Marcelowi kosiarke - ot tak symbolicznie. No i jeszcze pochwalę sie ze takie sandałki ma Marcel na lato. A wiecie co? Ja juz dzisiaj roczniaka widziałam w szortach do kolan i kr. rekaw, dla mnie :szok: IMG_3030.jpgIMG_3031.jpg

U mnie tak jak na zdjeciu - sandały z zabudowanymi palcami ponieważ nie chciałabym wiedzieć jak wyglądałyby paluszki np jak Marcel sie wywali lub kopnie w kraweznik,próg czy coś innego. A ryje czesto bo czubki w butach obrysowane.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nie nie GOSIA u mnie najcieplej :p hahahahaha

my chodzimy w body krótki rękaw bluzka z długim do tego skarpety i spodnie i buty i wsio :-)

ale u nas ukrop... :-)

ale już nie długo podobno...

kurczę muszę młodemu sandały zakupić powiedzcie jakie macie takie z palcem zabudowanym czy z gołymi??

kilolku
zdrówka kochana ale cię wzięło na święta chciałam ci napisać że jestem pod olbrzymim wrażeniem twojego odchudzania :-)

dla "smarkaczy" i chorych biedactw zdróweczka :-(

Aga a ile u Ciebie stopni co??i dzis zobaczye na pogodzie ile w Twoich rejonach bedzie a ile w moich haha:-)

co do sandalkow to ja cos takiego bede kupowac NIKE - SANDAŁKI NA RZEPY ROZM. 19,5 (1554552826) - Aukcje internetowe Allegro i tez w elefante sa fajne z zakrytymi noskami za 99zl koleznka kupila i zadowolona. te tez sa fajne http://allegro.pl/sandaly-sunray-nike-344993-500-r-23-5-nowosc-i1559346986.html

Mama tą samą kosiarę kupiłam Miłkowi - jest rewelacyjna :tak:

Asia dziś dostała od mojej koleżanki z pracy jeżdzik/chodzik FP hipopotam. W sam raz do ogrodu teściowej;-)

Laseczki powiedzcie mi czy nasze dzieci nie sa jeszcze za malutkie na rowerki biegowe? My mamy taki do pchania plastikowy . Sama teraz bym takiego nie kupiła , ale to prezent od chrzestnego . Mało zwrotny , mały dawno dosiega do podstawki na stopy i musi mocno zginac nogi a pedałowac nie umie

Mama tą samą kosiarę kupiłam Miłkowi - jest rewelacyjna :tak:

Asia dziś dostała od mojej koleżanki z pracy jeżdzik/chodzik FP hipopotam. W sam raz do ogrodu teściowej;-)

niebieski ten hipcio?bo jak tak to tez mamy i jest super chodz do teraz stal i sie kurzyl:p ale kacper zobaczyl ze mama chce sie go pozbyc i odrazu zainteresowany nim jest hehe:-) kacper sie na nim przemieszcza po calej gorze i po ogrodzie u dziadkow:-)

Martolinko niby te rowerki biegowe sa od 18mcy..my pewnie kupimy pod koniec wakacji no chyba ze chrzesni mu sprawia na dzien dziecka:-)

reklama
Do góry