reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Marta moja Asia dosięga - przymierzałyśmy się wczoraj do jednego na placu zabaw, więc Antoś na pewno też:tak: Śmigały maluchy wzrostu Asi (jak nie mniejsze).

Gie-oska ten właśnie:tak: paszczą rusza jak jedzie.

dziewczyny fajne te rowerki, musze sie nad tym zastanowic ;) i sprawdzic czy tutaj cos takiego dostane ale chyba tak, mam nadzieje...

Gosia, jak byłam w Bobolandi posadziłam małego na tego robala co pokazywałś i zero zainteresowania. Mamy tez tą pchajke drewnianą i tez leży w koncie... Dogodzić Konradowi to tragedia...

Gosia, jak byłam w Bobolandi posadziłam małego na tego robala co pokazywałś i zero zainteresowania. Mamy tez tą pchajke drewnianą i tez leży w koncie... Dogodzić Konradowi to tragedia...

no widzisz a moj Kacper tym pchajkiem wszedzie by jezdzil nawet po domu a robakiem tez byl zainteresowany...widac nie kazdemu takie rozrywki pasuja:p

AZA dla Ali też żadna zabawka nie jest takim hitem żeby bawiła sie nią non stop sama. Także na razie w nic nowego nie inwestuję.
Ostatnio najbardziej lubi się bawić:
- taką mini spacerówką - parasolką w której coś wozi po mieszkaniu
- wyciąganiem papierów spod stolika kawowego i rysowaniem kredkami, niestety często wyjeżdża "za linię" (czyli poza kartkę na dywan.. :))))
- w przewijanie lalki (papki rozwleczone są po całym domu)
- czasem buduje z klocków

Ja teraz namierzam się na książeczkę "Miasteczko Momoko" podobno jest super - ale oczywiscie do zabawy razem z dzieckiem.

reklama
kochana bo on ma za dużo i sam nie wiem w co ręce wsadzić ;-):-):-D to taki żarci ;-) , niektóre dzieci lubią się czymś bawić inne niestety nie
moja szwagierka kupiła kiedyś Kubie kierownice i czasem wziął ją żeby się pobawić ale od wielkiego dzwonu a teraz służy nam za pałąk w wózku i młody nawet jak idzie obok to co chwilę sięga żeby coś przycisnąć lub pokręcić kółkiem ;-) P4224875.jpg
no i mama mi kupiła tą sławną kosiarkę w kauflandzie , teraz czekam aż do nas dojedzie ,ciekawe czy mu się spodoba

Do góry