reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Haha AniaSm Marcel tez ma tą kierownice przykręconą do szczebelków łóżeczka. Szkoda tylko ze nie działa. A wiecie dlaczego? Marcel urwał plastikowy "kluczyk" do załączania zabawki ;/// On jest rozbójnik mówie Wam ciągle zabawki ogląda w celu urwania cześci, odlepiania nalepek itepe.

reklama
Moja Asia bawi się najlepiej:
- zabawkami do piasku - wsadż ją do piaskownicy i masz na kilka godzin spokój:-D
- wózkiem i lalą - od zawsze i chyba na zawsze:-D
- klocki - mama buduje wieżę a BOBODŻILLA rozwala każdą, nawet najmniejszej nie ominie:-D
- rysowanie - najlepiej po rączkach i biurku;-)

To są jej główne ulubione zabawy. Ale to nie ten wątek;-)

Sandałki super:tak:

Co do wody - my kranówę, ale zauważyłam, że straszny osad (kamień) zostawia na naszym szklanym dzbanku i nie wiem ocb.

My przywozimy wode miejską i ją filtrujemy przez Brittę (dzięki Kasiuli zakupilam to cudo) a wodę mineralną chłop kupuje Nałęczowiankę (jest niegazowana, gazowana, i małozmineralizowana itd itp)

dziunka ja myje rurkę w bidonie. Już opracowałam sposób. Rurka jest dosyć szeroka i wkładam do niej pałeczki do uszu jak włoże ze 3 to rurka w środku jest pięknie umyta :)) Tak że z wszystkim można sobie dać radę :))

Kochane co do wody to jak dla mnie Brita jest podróbą prawdziwego filtra. My zainwestowaliośmy w osmoze i ja nie wiem co to kamień. To jest taka mini oczyszczalnia w domu. Osmoze stosują tez w prawdziwych oczyszczalniach. Od tej pory ja nie wiem co to kamień. Mam już od roku i zero kamienia, czajnik w środku jak nowy. Gotuje na tej wodzie wszystko: zupy, ziemniaka. Zalecany jest ten filtr dla osób co mają problemy z nerkami. Jakby ktoś był zainteresowany to tu jest zestaw jaki mamy:AQUA VITA FILTR OSMOZA RO 7 AIFIR-2000 AQUAFILTER (1579617129) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam sobie dziś buty w ccc - w życiu nie miałam TAK wygodnych, normalnie druga skóra:tak: Wczoraj już przymierzałam, ale mówię, nie, poszukam w innych sklepach. Ale gdzie tam, dziś wróciłam:-D I ten kolor - granatowe! No musiałam się pochwalić:-D

Do góry