reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Kupiłam wczoraj małemu w Lidlu 2 piżamki na lato i skarpetki, fajne :))) Zobaczyłam tez okulary dla dzieci słoneczne razem z etiu i pytam się Konrada czy mu się podobają a on złapał i wrzucił do koszyka hehe... więc je wzięłam :)))

aza jak kupiłam małemu okularki to radość była w pierwszy dzień a teraz leżą , czasem mi założy i się cieszy ale jak na spacer mu ubiorę to zdejmuje a szkoda
pola fajna ta kuchnia , mój też się lubi garczkami bawić chociaż ostatnio powyciągał część z szafki i sam się w niej schował :))

Kupiłam wczoraj dziewczynom nowe szczoteczki i pasty:tak: Bo stare już dobiły...
A teraz szukam nowego kubka, bo ten Asi Lovi robi się czarny mimo dokładnego mycia, a nie wszędzie da się dojść... Ona w domu pije już normalnie ze szklanki, ale na spacerze tak się nie da.
Opłaca się kupić ten 360 Lovi?

Co do okularów przeciwsłonecznych to Julia ma jedne ale rzadko nosi, czasem Asia od niej pożycza:-D
Ale podobno dzieci do 1 roku nie mogą wcale ich nosić, a te powyżej roku jak najbardziej ale z dobrego salonu optycznego bo powinny pochłaniać 100% promienia ultrafioletowego. Bo inaczej szkodzą na oczka. My takich nie mamy, ale może trzeba się rozejrzeć.

Kupiłam wczoraj dziewczynom nowe szczoteczki i pasty:tak: Bo stare już dobiły...
A teraz szukam nowego kubka, bo ten Asi Lovi robi się czarny mimo dokładnego mycia, a nie wszędzie da się dojść... Ona w domu pije już normalnie ze szklanki, ale na spacerze tak się nie da.
Opłaca się kupić ten 360 Lovi?
ja mam ten lovi 360 i drugiego bym nie kupila jest drogi, a jak sie przecyli to cieknie

a ja kupiłam Marcelowi sandałki tylko wszędzie w katalogach interetowych pokazywany jest inny kolor. Muszę zrobić real foto i Wam pokazać :) ale to potem bo musze jeszcze raz isc do tego sklepu wymienić buciki. Otóż nosek sie odkleja, szew pruje a po bokach szycie tak niedokładne ze rozłazi sie na centymetr ;/ W sklepie nie zauważyłam niestety.....
I teraz jak to jest, mamy adidasy McArthur rozm. 22 i sandały też. Wkładki niby te same ale w adidasach ciaśniej niz w sandałach! sandały są z zapasem dobrego centymetra no i jeszcze wiekszych nie mogłabym wziaść bo palce miałby tam gdzie sie buty zginają - a to juz przegięcie. Ciekawe jak to jest :)) A Marcelowi teraz stopa nie rośnie juz tak szybko, przez ostatnie 4 m-ce urosła centymetr wiec mysle ze te sandały beda akurat na sezon :)

Ja kupiłam ostatnio sandaly tu na forum, nowe i jestem bardzo zadowolona. Majce sie bardzo dobrze w nich biega(po domu oczywiscie) , a poza nimi mamy 3 pary adidasów i kapcie takie na rzepy.

reklama
My pijemy w lovi 360, z anentu niekapka, ze smoka. Dziunka a moze bidon z rurką?
Ja nareszce z LOvi 360 jestem zadowolona bo OLi z niego pije ;P, ale faktycznie jak przechyli w dół to cieknie. Jak sie nie wygłupia jest ok :)

Do góry