reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Tak, butelki u nas też hitem dopóki nie przewróci do góry nogami...

Bidon z rurką odpada bo jak umyję rurkę?

Ech, ale jestem wybredna hehehe...idę szukać po sklepach.

Etna załatwiłą mi prezent dla młodego na zajaca- pchajka o ktorej pisąłysmy. W sobote odbiore i zobaczymy jak małemu sie spodoba. Dla pozostałej czesci rodzinki beda czekoladowe jajka :)

Ja wczoraj byłam na zakupkach i kupiłam buty. Mąż się pyta ile wydałam to mówie, że 57 zł. Potem wyciaga buty z auta i się zdziwił, że tam 3 pary. Mówi to chyba wiecej wydałaś... a ja, że nie bo za 3 pary dałam 57 zł i to w Deichmannie ;)))) Wiec kupiłam sobie 2 pary za 19 i 29 zł a małemu tenisówki za 9 zł ;))) Trafiło mi się, nie raz maja fajne przeceny :)))

Martolinka ja tez teraz chce zamówić tą pchajke bo wczoraj Konrad biegała z łapką na muchy i szurała nią po podłodze wiec myśle, że pchajka sie sprawdzi. Poza tym chce zamówić dla małego klocki Lego Duplo bo dostał pieniążki od Dzaidków :)))

Martolinka ja tez teraz chce zamówić tą pchajke bo wczoraj Konrad biegała z łapką na muchy i szurała nią po podłodze wiec myśle, że pchajka sie sprawdzi. Poza tym chce zamówić dla małego klocki Lego Duplo bo dostał pieniążki od Dzaidków :)))

moja mama kupila Ali pchajkę pszczółkę maję :) myślę ze się spodoba bo wczoraj na placu zabaw była zafascynowana kaczką którą miała inna dziewczynka - aż musiałyśmy pożyczyć i się pobawić :)

Widziałam fajne Lego Duplo z Kubusiem Puchatkiem :) może kupię na dzień dziecka... :)

Ja wczoraj byłam na zakupkach i kupiłam buty. Mąż się pyta ile wydałam to mówie, że 57 zł. Potem wyciaga buty z auta i się zdziwił, że tam 3 pary. Mówi to chyba wiecej wydałaś... a ja, że nie bo za 3 pary dałam 57 zł i to w Deichmannie ;)))) Wiec kupiłam sobie 2 pary za 19 i 29 zł a małemu tenisówki za 9 zł ;))) Trafiło mi się, nie raz maja fajne przeceny :)))

Asia pokaz jakie sobie butki kupilas i ceny zarabiste a w ktorym bylas??
moja mama kupila Ali pchajkę pszczółkę maję :) myślę ze się spodoba bo wczoraj na placu zabaw była zafascynowana kaczką którą miała inna dziewczynka - aż musiałyśmy pożyczyć i się pobawić :)

Widziałam fajne Lego Duplo z Kubusiem Puchatkiem :) może kupię na dzień dziecka... :)
a po ile sa takie z kubusiem puchatkiem duplo?my mamy duzo duplo ale wlasnie bez zadnych postaci i tez mysle aby jakies zestawiki dokupic.

reklama
Do góry