reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My wczoraj w szale zakupów kupilismy Olinkowi takie cudo :)
Podest + Nakładka Cars Prima Baby i inne... TANIO (1549448983) - Aukcje internetowe Allegro
kolor wybralam na początku sama ale jeszcze był niebieski zestaw dla chłopca z Toy story, a ze mialam OLinka ze sobą pokazałam mu dwie deseczki i się go pytam, która się mu bardziej podoba....w zyciu nie myslalam ze mi to jasno pokaze, liczylam na jakis znak czy cus :) Olis spojrzał na obydwie, potem na niebieską a na koncu na czerwoną wskazal paluszkiem, dotknął jej i mówi "ta" :) myslalam ze umrę z zachwytu :) To cudowne ze zaczynamy się coraz bardziej dogadywać :)

Kupilam nakladkę i podest :)

reklama
Ula zaslonka super i w ogole sypialnia sliczna:tak:
a ja dzisiaj Mlodemu zamowilam na necie kuchnie;)

Simba-Smoby French Touch Excellence 2 Kitchen: Amazon.co.uk: Toys & Games

On tylko garnki itp, zaczal otwierac piekarnik i niby, ze cos gotuje:-D
mam nadzieje, ze sie mu spodoba, to jakis kucharz chyba bedzie:-)
uwielbia patrzec jak gotujemy a tak to bedzie mogl sobie w swojej kuchni gotowac jak ja bede robila obiad (przynajmniej mam taka nadzieje)

Dziewczyny szukam pomysłu na jakąś fajną zabawkę dla Ali, którą będzie można łatwo ze sobą zabierać na wyjazdy...
Przychodzi wam coś do głowy ?

U dziadków ma już różne zabaweczki, np. laleczki z łóżeczkami i całą szufladę naszych starych niespodzianek z Kinderków, ale szukam jeszcze czegoś czym mogłaby się też zająć w samochodzie..
Zabieram zawsze książki, Ala bardzo lubi ale książki też z czasem się nudzą :)

ja postanowiłam, że kuchnia będzie u nas prezentem na 2 latka.

O ile mój teść nie kupi wcześniej bo on ma tendencje do kupowania Ali prezentów wielkogabarytowych na wyrost bez pytania i ja mam podwójny problem - graciarnię w mieszkaniu i brak pomysłów na prezenty na ważne okazje :)

Ula tak jak pisze dziunka ok 500 zl, to ta sama co na allegro ;) widze ze tam przeceniona:)
agrafka ja tez chcialam ta kuchnie na dwa latka kupic ale nie mam juz sily do Kuby, on by sie tylko garnkami bawil, zabawki nie ruszone leza po pokojach, moze Go to zaciekawi, bo widze jak sie bawi w gotowanie heh:-D miesza w garnkach itp. Mam nadzieje, ze sie mu spodoba bo troche kosztowala...pojutrze ma przyjsc:tak:

reklama
Do góry